Pohádky bratří Grimmů /s písničkami bratří Ebenů/ - Jacob Grimm, Wilhelm Grimm - audiokniha

Pohádky bratří Grimmů /s písničkami bratří Ebenů/ - Jacob Grimm, Wilhelm Grimm - audiokniha

Pohádky bratří Grimmů /s písničkami bratří Ebenů/ - Jacob Grimm, Wilhelm Grimm - audiokniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Pohádky bratří Grimmů /s písničkami bratří Ebenů/ - Jacob Grimm, Wilhelm Grimm - audiokniha - popis produktu

Audiokniha: Pohádky bratří Grimmů patří k nejznámějším a celosvětově nejoblíbenějším příběhům pro děti. Podnítily řadu sběratelů, u nás z nich čerpali K. J. Erben i Božena Němcová. Spojují se zázračnou fantazií nadpřirozené děje s obyčejným pozemským životem. Jsou svědectvím dávných mýtů a pověstí, dochovaných ústním podáním po celá staletí. V naší nahrávce vypráví Marek Eben čtyři pohádky - O králi žabákovi, Zlatá husa, Husopaska a Jeníček a Mařenka.Texty grimmovských příběhů, plné básniček a rýmovaných sdělení, vybízejí ke zhudebnění a zpěvu, jehož se chopili bratři Ebenové. Všichni společně tak vytvářejí udivující a nápadité nové dílo, navazující na odkaz minulosti s vynalézavostí a důvtipem hravých tvůrců. Prastaré pohádky bratrů Grimmů v zázračné nové podobě bratrů Ebenů!

Produkt Pohádky bratří Grimmů /s písničkami bratří Ebenů/ - Jacob Grimm, Wilhelm Grimm - audiokniha patří do skupiny produktů Knihy pro děti, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Pohádky bratří Grimmů /s písničkami bratří Ebenů/ - Jacob Grimm, Wilhelm Grimm - audiokniha - parametry produktu

Pohádky bratří Grimmů /s písničkami bratří Ebenů/ - Jacob Grimm, Wilhelm Grimm - audiokniha - historie ceny a dostupnosti

Pohádky bratří Grimmů /s písničkami bratří Ebenů/ - Jacob Grimm, Wilhelm Grimm - audiokniha - další zajímavé produkty

Pohádky bratří Grimmů /s písničkami bratří Ebenů/ - Jacob Grimm, Wilhelm Grimm - audiokniha - jak nakoupit nejvýhodnější?