Plný pytel strašidel - Jaroslav Nečas, Jan Kramařík - audiokniha

Plný pytel strašidel - Jaroslav Nečas, Jan Kramařík - audiokniha

Plný pytel strašidel - Jaroslav Nečas, Jan Kramařík - audiokniha

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 99 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plný pytel strašidel - Jaroslav Nečas, Jan Kramařík - audiokniha - popis produktu

Audiokniha: Nahrávka pohádky Plný pytel strašidel autorů Jana Kramaříka a Jaroslava Nečase vznikla v supraphonském studiu Lucerna v únoru 1988, poprvé byla vydána na kazetě 11 0501-4 811 Na našem digitálním titulu si mohou malí posluchači v interpretaci Josefa Dvořáka poslechnout pohádkový příběh pražského kluka Pepíka Růžičky, který se o prázdninách seznámil s babičkou Houdkovou, totiž původně čarodějnicí Brikulajdou a její kočkou Arletou, totiž Mickou. Co tahle babička uměla vyprávět pohádek! Když prázdniny skončily, pozval je Pepík obě do Prahy. A protože sebou Brikulajda vzala i tajemný pytel, o další příhody a hlavně starosti bylo postaráno... Zvědavý Pepa totiž neposlechl Brikulajdu a její varování, do pytle se podíval a ...vypustil ven plný pytel strašidel. Poslechněte si, co se pak všechno dělo v obchodním domě Kotva, v divadle, na Václavském náměstí a vůbec po celé Praze.

Produkt Plný pytel strašidel - Jaroslav Nečas, Jan Kramařík - audiokniha lze nalézt mezi produkty ve skupině Knihy pro děti, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Plný pytel strašidel - Jaroslav Nečas, Jan Kramařík - audiokniha - parametry produktu

Plný pytel strašidel - Jaroslav Nečas, Jan Kramařík - audiokniha - historie ceny a dostupnosti

Plný pytel strašidel - Jaroslav Nečas, Jan Kramařík - audiokniha - další zajímavé produkty

Plný pytel strašidel - Jaroslav Nečas, Jan Kramařík - audiokniha - jak nakoupit nejvýhodnější?