Playlife Lancer White 84

Playlife Lancer White 84

Playlife Lancer White 84

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Playlife Lancer White 84 - popis produktu

Kolečkové brusle Playlife Lancer White 84:Kolečkové brusle Playlife Lancer White 84 budou pro vás výborným společníkem při jakkoliv dlouhých projížďkách. Mají větší kolečka o průměru 84 mm. Takto velká kolečka jsou vhodná spíše pro zkušenější bruslaře. Větší kolečka značí vyšší rychlost, ale s rychlostí roste i náročnost ovládání. Konstrukce brusle je velmi pevná, proto dosahuje vysoké odolnosti a bezpečnosti. Kolečkové brusle mají ve středech koleček certifikovaná ložiska ABEC 7. Nadesignovány jsou pro ženu. Mondopoint, tedy délka vnitřní výstelky, činí u bruslí Powerslide přesných 245 mm. Materiál vybraný pro botu je pak Nylon. Můžete se spolehnout celkem na čtyři kolečka. Ta disponují tvrdostí 82A. Klíčové parametry inline bruslí Playlife Lancer White 84 Kolečkové brusle Powerslide mají kolečka o tvrdosti 82A Mondo point nabývá hodnoty 245 mm Převládající barva: bílá, černá a fialová Kvalitní certifikovaná ložiska ABEC 7 Průmer koleček: 84 mm Kolečkové brusle Powerslide navržené pro ženu Výkonnost: začátečník a rekreační Ložiska jsou kovová

Produkt Playlife Lancer White 84 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Powerslide, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Playlife Lancer White 84 - parametry produktu

Playlife Lancer White 84 - historie ceny a dostupnosti

Playlife Lancer White 84 - další zajímavé produkty

Playlife Lancer White 84 - jak nakoupit nejvýhodnější?