Playlife Dark Breeze

Playlife Dark Breeze

Playlife Dark Breeze

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Playlife Dark Breeze - popis produktu

Kolečkové brusle Playlife Dark Breeze:Kolečkové brusle Playlife Dark Breeze vás vždy velmi potěší při projížďkách ve městě i mimo něj. Průměr jejich koleček činí 70 mm. Kolečka s tímto průměrem doporučujeme i začátečníkům. Dočkáte se s nimi totiž lehčího ovládání. Skořepina brusle je anatomicky tvarovaná z pevného materiálu, proto dosahuje vysoké odolnosti. Kolečkové brusle mají ve středech koleček umístěna certifikovaná ložiska ABEC 7. Nadesignovány jsou hlavně pro dítě. Mondopoint, tedy délka vnitřní výstelky, je u bruslí Powerslide přesně 220 mm. V případě potřeby lze botu i roztáhnout na jinou velikost. Můžete se spolehnout celkem na čtyři kolečka. Playlife Dark Breeze jsou osazeny kolečky, které jsou konstruovány pro rychlou jízdu. Jejich tvrdost je 82A. Hlavní vlastnosti kolečkových bruslí Playlife Dark Breeze Kolečkové brusle Powerslide jsou vybaveny kolečky s tvrdostí 82A Mondo point nabývá hodnoty 220 mm Botu je možné v případě potřeby roztáhnout na jinou velikost Hlavní barva: černá, červená a šedá Kvalitní ložiska s certifikátem ABEC 7 Kolečka mají průměr 70 mm Kolečkové brusle Powerslide jsou navrženy pro dítě Výkonnost: sportovní Kolečka vhodná pro rychlou jízdu

Produkt Playlife Dark Breeze patří do skupiny produktů Kolečkové brusle, vyrábí jej značka Powerslide, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Playlife Dark Breeze - parametry produktu

Playlife Dark Breeze - historie ceny a dostupnosti

Playlife Dark Breeze - další zajímavé produkty

Playlife Dark Breeze - jak nakoupit nejvýhodnější?