Plan Toys Mini balanční kaktus

Plan Toys Mini balanční kaktus

Plan Toys Mini balanční kaktus

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 278 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plan Toys Mini balanční kaktus - popis produktu

Hlavolam PlanToys mini-balanční kaktus: Vyzkoušejte si oblíbenou strategickou hru pro 1 - 2 hráče. Z 12 částí postavte balanční kaktus PlanToys tak, aby nespadl. Kdo to zvládne? Kaktus je vymalován veselými zelenými barvami a je vyroben ze dřeva. Hraní s kaktusem u dětí rozvíjí trpělivost, soustředění a logické myšlení. Hračky od firmy PlanToys podporují kreativní mysl dětí a učí je poznávat okolní svět. Značka PlanToys je výrobcem vysoce kvalitních ekologických hraček, při jejichž výrobě používá lepidlo bez formaldehydů, bezpečné barvy na vodní bázi bez olova a jiných těžkých kovů. Veškeré obaly a tištěné materiály vyrábí z recyklovaného papíru. Klíčové vlastnosti balančního kaktusu PlanToysBalanční kaktus PlanToys pro holky i klukyStrategická hra pro 1 - 2 hráčePostavte ze 12 částí balanční kaktus tak, aby nespadlHraní podporuje trpělivost, soustředění a logické myšleníKaktus PlanToys je vyroben ze dřevaHračka je vyrobena s důrazem na ekologii a udržitelnostBarveno bezpečnými barvami na vodní báziPoužité lepidlo je bez formaldehydů, obalový papír z recyklovaného materiáluKaktus PlanToys je vhodný pro děti od 3 let Rozměry základu:3,3 × 3,4 cm

Dílky zeleného kaktusu nabízí dětem vyzkoušet, jak mají citlivé prstíky a jak se jim podaří sestavit celou rostlinku tak, aby se nepřevrhla. Hra je balanční a je zároveň hlavolamem.

Přednosti:

  • rozvíjí jemnou motoriku a logickou úvahu
  • hračka má certifikát FSC, ISO 9001 a 14001

Kupte dětem mini kaktus Plan Toys!

Vhodné pro děti od 3 let Materiál: dřevo z kaučukovníku Počet dílů: 12 ks Rozměr základny kaktusu: 3,3 x 3,4 cm Počet hráčů: 1 - 2

Produkt Plan Toys Mini balanční kaktus patří do skupiny produktů Společenské hry, patří pod značku Plan Toys, v nabídce prodejce Alza.cz a je určen unisex.

Tento produkt se nachází v kategorii Strategické hry, je v nabídce značky Plan Toys v nabídce e-shopu Alza.cz a je přizpůsoben unisex.

Produkt Plan Toys Mini balanční kaktus popisuje EAN kód 8854740041302.

Plan Toys Mini balanční kaktus - parametry produktu

Plan Toys Mini balanční kaktus - historie ceny a dostupnosti

Plan Toys Mini balanční kaktus - další zajímavé produkty

Plan Toys Mini balanční kaktus - jak nakoupit nejvýhodnější?