Plano Chladicí Box  Frost Coolers

Plano Chladicí Box Frost Coolers

Plano Chladicí Box  Frost Coolers

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 099 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Plano Chladicí Box Frost Coolers - popis produktu

Chladící boxy Plano Frost Coolers, podporované 70 lety zkušeností a nelítostným testováním, poskytují výsledky způsobem, jakým to dokáže pouze Plano®.  Chladící boxy Plano Frost Coolers, podporované 70 lety zkušeností a nelítostným testováním, poskytují výsledky způsobem, jakým to dokáže pouze Plano®. Techniky vstřikování zdokonalujeme již od 60. let. Naše chladící boxy se díky této zkušenosti zdokonalují s průmyslově pevnou lisovanou konstrukcí, ochranou odolnou proti nárazu a dvoustupňovými lisovanými západkami pro vzduchotěsné těsnění. 5 dnů poskytuje stabilní chlazení potravin vyjímatelná přepážka pro rozdělení prostoru vysoce vrstvená pěnová izolace součástí je vyjímatelný koš na drobné potraviny pevnostní, odolná a proti nárazová konstrukce vestavený otvírák na láhve z nerezové oceli nízká hmotnost ergonomické madlo pro snadné přenášení   Technické údaje: 16L - 51cm x 31cm x 36cm 24L - 51cm x 39cm x 36cm 32L - 73cm x 39cm x 36cm

Produkt Plano Chladicí Box Frost Coolers lze nalézt mezi produkty ve skupině Jídelní sady, patří značce Plano, naleznete jej v e-shopu Chytapust.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Chladicí boxy, patří značce Plano, naleznete jej v e-shopu Chytapust.cz.

Produkt Plano Chladicí Box Frost Coolers patří do skupiny produktů Jídelní tašky, je v nabídce značky Plano v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Plano Chladicí Box Frost Coolers - parametry produktu

Plano Chladicí Box Frost Coolers - historie ceny a dostupnosti

Plano Chladicí Box Frost Coolers - další zajímavé produkty

Plano Chladicí Box Frost Coolers - jak nakoupit nejvýhodnější?