JRC Jídelní Taška Defender Session Cooler Food Bag

JRC Jídelní Taška Defender Session Cooler Food Bag

JRC Jídelní Taška Defender Session Cooler Food Bag

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 387 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

JRC Jídelní Taška Defender Session Cooler Food Bag - popis produktu

Exkluzivní jídelní taška Defender Session Cooler Food Bag na jídlo s kuchyňským nádobím od anglické značky JRC. Exkluzivní jídelní taška Defender Session Cooler Food Bag na jídlo s kuchyňským nádobím od anglické značky JRC. Vnitřní izotermický prostor je jednoduše omyvatelný a ideálně izolovaný pro uchování stále teploty. Na vrcholu se nachází víko, které je na zip. Po bocích tašky jsou menší kapsy, do kterých můžete vložit drobnosti. V přední části je velká kapsa, kde je uloženo všechno nádobí. Celá taška je vyrobena z vodě odolného zeleného 500D polyesterového materiálu, který jde lehce očistit. Jsou zde použity kvalitní X-strong zipy s logem JRC. Na vrchní části se nacházejí dvě madla, první kratší pro uchopení do ruky a druhé delší pro pohodlný transport na delší vzdálenosti. Součástí jídelní tašky je:- 2 hliníkové pohárky- 2 hliníkové vzduchotěsné nádoby na sůl, koření nebo cukr- 2 plastové talíře- 2 vidličky- 2 příborové nože- nůž na steaky nebo ovoce- 2 čajové lžíce- 2 utěrky- multifunkční nůž s otvírákem na víno a sklenky Rozměr: 53 x 30 x 30cm

Tento produkt se nachází v kategorii Jídelní sady, patří značce JRC, naleznete jej v e-shopu Chytapust.cz.

Produkt JRC Jídelní Taška Defender Session Cooler Food Bag lze nalézt mezi produkty ve skupině Jídelní tašky, je v nabídce značky JRC v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Tašky na jídlo, je v nabídce značky JRC v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

JRC Jídelní Taška Defender Session Cooler Food Bag - parametry produktu

JRC Jídelní Taška Defender Session Cooler Food Bag - historie ceny a dostupnosti

JRC Jídelní Taška Defender Session Cooler Food Bag - další zajímavé produkty

JRC Jídelní Taška Defender Session Cooler Food Bag - jak nakoupit nejvýhodnější?