Párty hra jednorožec-unicorn - 16 ks

Párty hra jednorožec-unicorn - 16 ks

Párty hra jednorožec-unicorn - 16 ks

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 48 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Párty hra jednorožec-unicorn - 16 ks - popis produktu

Párty hra Párty hra jednorožec-unicorn - 16 ks: Nová verze oblíbené párty hry je tu a je určená pro malé i velké milovníky bájných jednorožců. Hry se může účastnit až 16 hráčů a princip spočívá v tom umístit třpytivou nálepku rohu co nejpřesněji na své místo. Že je to jednoduché? Možná ano. Ale jen do té doby, než vám zakryjí oči a možná vás ještě párkrát otočí dokola. Párty hra jednorožec - unicorn je skvělou zábavou na dětskou narozeninovou oslavu, rodinnou sešlost s dětmi apod. Klíčové vlastnosti párty hry jednorožec - unicornNová verze oblíbené a zábavné hryPárty hra jednorožec - unicorn je ideální na dětské oslavyCílem je umístit nálepku na určené místo, hráč má zakryté očiBalení obsahuje 16 nálepek Obsah balení:papírový herní plakát o rozměrech 48 × 38 cm16 samolepekmaska na oči

Tento produkt se nachází v kategorii Společenské hry, patří pod značku Unique, v nabídce prodejce Alza.cz.

Produkt Párty hra jednorožec-unicorn - 16 ks lze nalézt mezi produkty ve skupině Stolní hry, je v nabídce značky Unique, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Párty hry od značky Unique, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Párty hra jednorožec-unicorn - 16 ks - parametry produktu

Párty hra jednorožec-unicorn - 16 ks - historie ceny a dostupnosti

Párty hra jednorožec-unicorn - 16 ks - další zajímavé produkty

Párty hra jednorožec-unicorn - 16 ks - jak nakoupit nejvýhodnější?