PACO RABANNE Pure XS EdT

PACO RABANNE Pure XS EdT

PACO RABANNE Pure XS EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 159 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PACO RABANNE Pure XS EdT - popis produktu

Toaletní voda PACO RABANNE Pure XS EdT: Pro dynamického moderního muže, který prožívá každý den naplno je zde pánská toaletní voda s rozprašovačem Paco Rabanne Pure XS 50 ml. Navazuje na kořenitě orientální vůni Paco Rabanne XS, je však více smyslná. V první chvíli hraje prim pikantní zázvor, mužný tymián, zelené tóny, osvěžující bergamot a grapefruit, pak začne bít srdce vůně v rytmu hřejivé skořice, ušlechtilé vanilky, nasládlého jablka, smyslné kůže a podmanivého likéru. Pevný základ dá vůni vzácná myrha, kterou doplňuje dřevo, cukr, pačuli a pudrová vůně kašmeranu. Souhra těchto rozmanitých tónů z vás udělá neodolatelného muže pro každou ženu. Klíčové vlastnosti EdT Paco Rabanne Pure XS 50 mlPánská toaletní voda Paco Rabanne Pure XSHřejivá a smyslná kořenitě orientální vůněNavazuje na vůni Paco Rabanne XS s více smyslnými podtónySnadná aplikace díky rozprašovačiObjem 50 ml Složení:Hlava - zázvor, grapefruit, bergamot, tymián, akord zeleněSrdce - skořice, vanilka, jablko, kůže, likérZáklad - pačuli, cedr, myrha, cukr, cashmeran, dřevité tóny

Produkt PACO RABANNE Pure XS EdT lze nalézt mezi produkty ve skupině Parfémy - od značky Paco Rabanne, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Paco Rabanne v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt PACO RABANNE Pure XS EdT patří do skupiny produktů Toaletní vody, patří značce Paco Rabanne, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

PACO RABANNE Pure XS EdT - parametry produktu

PACO RABANNE Pure XS EdT - historie ceny a dostupnosti

PACO RABANNE Pure XS EdT - další zajímavé produkty

PACO RABANNE Pure XS EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?