PACO RABANNE Invictus EdT

PACO RABANNE Invictus EdT

PACO RABANNE Invictus EdT

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 419 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PACO RABANNE Invictus EdT - popis produktu

Toaletní voda PACO RABANNE Invictus EdT:Toaletní voda Paco Rabanne Invictus je smyslně svěží, sportovní vůně, která je ztělesněním energie, dynamiky, čistoty a mužské síly. Invictus je latinský výraz, který znamená v překladu neporazitelný. Zajímavý tvar flakonku této vůně je navržen ve formě trofeje představující pohár vítězství. Jiskřivá, energická vůně Invictus je směsí svěžího ovoce, květin a koření s velmi osobitým základem. Hořký grapefruit se lehce snoubí s pomerančem a sladkou mandarinkou. Průzračnost a čistotu dodávají této vůni vodní tóny. Opojná vůně jasmínu se mísí s vůní vítězství v nezaměnitelných tónech bobkového listu. Silný základ tvoří ambra a pačuli s dřevitými tóny a dubovým mechem. Tato skvělá vůně je vhodná pro muže, kteří umí vítězit a netají se svou mužnou silou. Zahalte se do tónů této jedinečné vůně a buďte opět vítězem!Složení: Hlava: grapefruit, mandarinka, pomeranč, vodní tóny Srdce: jasmín, bobkový list Základ: ambra, pačuli, dřevo guaiac, dubový mech Objem: 50ml, 100ml a 150ml

Produkt PACO RABANNE Invictus EdT patří do skupiny produktů Parfémy - od značky Paco Rabanne, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Parfémové vody, je v nabídce značky Paco Rabanne v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt PACO RABANNE Invictus EdT patří do skupiny produktů Toaletní vody, patří značce Paco Rabanne, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

PACO RABANNE Invictus EdT - parametry produktu

PACO RABANNE Invictus EdT - historie ceny a dostupnosti

PACO RABANNE Invictus EdT - další zajímavé produkty

PACO RABANNE Invictus EdT - jak nakoupit nejvýhodnější?