Nejnižší cena za posledních 45 dní: 223 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Akutní klimakterický syndrom? Riziko osteoporózy v postmenopauze? Kardiovaskulární onemocnění? Zkuste to ovládnout jídelníčkem s FYTOESTROGENY už dnes. Zdravé potraviny s fytoestrogeny pomáhají všem a v každém věku.
Produkt Ovládněte své hormony jídlem - Pavla Momčilová označuje EAN kód 9788085936728.
Kategorie | Knihy |
EAN | 9788085936728 |
Akutní klimakterický syndrom? Riziko osteoporózy v postmenopauze? Kardiovaskulární onemocnění? Zkuste to ovládnout jídelníčkem s FYTOESTROGENY už dnes. Zdravé potraviny s fytoestrogeny pomáhají všem a v každém věku
Rádi vzpomínáme, jak moc nám chutnala jídla a 'buchty' od maminky a ještě více od babičky. ..320 starých jednoduchých domácích receptů na jídla, pečivo i jiné dobroty jistě inspiruje mladé čtenáře k novému trendu v moderní kuchyni a zároveň přinese i tolik potřebnou
Tato brožurka přináší recepty na těstovinová jídla, ve kterých lze použít jak těstoviny z bílé mouky, bezvaječné těstoviny nebo těstoviny celozrnné, případně z tvrdé pšenice, těstoviny bezlepkové, pohankové, kukuřičné, sójové nebo rýžové. Dbáme-li o své zdraví,
Být s rodinou či přáteli u stolu je jedním ze vzácných pocitů štěstí. Jídlo nám tak nejen lépe chutná, ale i náš organismus všechny živiny mnohem lépe využije ke svému prospěchu. Vaříme-li v souladu s přírodou a zdravou výživou, pak máme naději na radostný život,
Kynuté těsto z automatické pekárny téměř bez práce!Ušetříte čas i peníze!U receptů i příprava těsta v míse!
Známá odbornice na zdravou výživu a zdravé vaření Pavla Momčilová v knížce Stručná celozrnná bio kuchařka odhalí taje využití celozrnných obilovin a produktů v moderní domácnosti. 100 jednoduchých a fungujících receptů a mnoho praktických rad pomůže každému (nejen)
Pomocník a rádce pro všechny, kdo doma pečou kváskový chleba. Kniha vyplývá z více než 30tileté zkušenosti autorky a přátel z přípravy chutného a trvanlivého kváskového chleba a z kvalitní odborné literatury. V otázkách a odpovědích najdete rady, jak připravit kvásek a
Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňujía dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli,že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku.Dnes dokazuje i vědecký výzkum po celém
Recepty z této publikace zahrnují chléb z celozrnných mouk (pšenice, žito, sója kukuřice), na chléb z bílé mouky, na chléb kynutý s droždím i kvasem, přípravou domácího kvasu, ale i recepturami na slané a sladké pečivo včetně rohlíků, housek, baget, pizzy, koláčů,
Obilná zrna a obilné produkty jsou odpradávna významnou součástí každodenní výživy člověka. V obilí jsou obsaženy látky, které jsou nenahraditelným zdrojem energie pro činnost a růst lidského organismu v každém věkovém úseku života. Tato brožurka vám nabízí základní
Česká zelenina je náš národní poklad, který mnozí z nás nedoceňujía dávají přednost dovozním a exotickým druhům. Již naši předkové věděli,že pro zdraví je nejcennější to, co roste pěkně doma na zahrádce či políčku.Dnes dokazuje i vědecký výzkum po celém
Pavel Maurer je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu - Radiožurnál, jsou rozděleny do kapitol, které vám poodhalí
Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit - a co víc - chutě překvapí i náročné strávníky. Desetitisíce
eBook: Kuchařka nejoblíbenějších jídel Vlasty Buriana je výjimečným souborem neopakovatelných kulinárních receptů. Kniha vychází v době, kdy v televizi, v novinách a už i v rozhlase vaří snad každý. Spoluautor knihy Pavel Holík je nejen mistrem kuchařem a vyhlášeným
Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit - a co víc - chutě překvapí i náročné strávníky. Desetitisíce
Sešity zdravé výživy jsou kuchařky, které obsahují více než 100 receptů na přípravu chutných pokrmů podle moderních zásad zdravé výřivy. Podle našich receptů se vám bude vaření i pečení dařit - a co víc - chutě překvapí i náročné strávníky. Desetitisíce
Pavel Čech je ve své knize především výtvarníkem: mistrem v malbě labyrintu uliček starého města, zešeřelých zákoutí a oprýskaných zdí, ale i rozpálených žlutých pouští či zelenkavého podmořského světa - tedy fantazií, které běží hlavou malému Františkovi. (...)
Ovládněte magická řemesla! Podívejte se na své ruce. Vnímejte je jako zázračné nástroje moci. Vnímejte energii, která proudí vším, co děláte. Uchopte tuto sílu - když pak vyrobíte svíčku, smícháte vonné byliny, vytvarujete hlínu nebo vyryjete nějaký posvátný symbol,
Audiokniha: Své oblíbené povídky od spisovatele Oty Pavla načetl Miroslav Donutil jako audioknihu. Po delší době se populární herec vrátil do nahrávacího studia k práci, kterou má a vždycky měl rád. Vybral si texty, které důvěrně zná a vrací se k nim často jako čtenář
Známý autor životopisů Pavel Kosatík si za objekt své nové knihy vybral osobu svérázného malíře Svatopluka Sulka. Narozen v roce 1921, studoval po druhé světové válce na prestižní Akademii Montmartre v Paříži, v ateliéru Fernanda Légera. Doma směl poprvé vystavovat až v
Autorka Pavlína Lerchová se ve své knize vrací k událostem starým 20 let, kdy jí zemřela prvorozená dcera Věruška. Dívenka trpěla raritním kožním onemocněním, zvaným PLEVA syndrom, kterému nakonec podlehla. Její maminka popisuje svou mnohaletou cestu k vyrovnání se s osudem,
Pavel Tunák píše v úvodu své knihy: Žil jsem v zemi, odkud se nevraceli ani mrtví ani živí. Po třiceti pěti letech od mého návratu ze sovětských koncentračních táborů - gulagů - jsem se teprve teď odhodlal svěřit papíru všechno utrpení, šikanování, hlad a neustálou
Fotografická monografie Pavla Brunclíka (1950), jednoho z nejvýraznějších fotografů své generace. Monografie vychází u příležitosti Brunclíkovy výstavy v pražském Mánesu a motivicky navazuje na autorovy cykly krajin, ženských aktů a kompozic baletních skupin. Brunclíkovy