Osprey Tempest 30 III stealth black W

Osprey Tempest 30 III stealth black W

Osprey Tempest 30 III stealth black W

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 079 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Osprey Tempest 30 III stealth black W - popis produktu

Turistický batoh Osprey Tempest 30 III stealth black W:Ať už v něm chcete přenášet cokoli, tento batoh vám bude tím nejlepším pomocníkem, který hned od začátku potěší svou nápaditou vizáží i škálou funkčních a praktických prvků. Černá barva batohu Osprey představuje už jen zajímavý bonus. Pro pohodlné nošení nechybí hrudní pás s nastavením délky, který váhu batohu stejnoměrně rozčlení na celou plochu zad. V krizových situacích nebo i komunikaci ve skupině vám trn z paty může vytrhnout vestavěná píšťalka, kterou na batohu najdete. Všichni dobře víme, jak moc je pitný režim nezbytnou součástí každé aktivity. Parádním bonusem batohu Osprey Tempest 30 III stealth black W je prostor pro integrovaný vak pro vodu. Efektivní ochrana vašich věcí vůči počasí i zlodějům Dobrou zprávou je, že turistický batoh Osprey Tempest 30 III stealth black W zatíží záda jen minimiálně, jelikož váží jen 1,07 kg

Produkt Osprey Tempest 30 III stealth black W patří do skupiny produktů Dámské batohy od značky Osprey, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Turistické batohy, vyrábí jej značka Osprey, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Osprey Tempest 30 III stealth black W - parametry produktu

Osprey Tempest 30 III stealth black W - historie ceny a dostupnosti

Osprey Tempest 30 III stealth black W - další zajímavé produkty

Osprey Tempest 30 III stealth black W - jak nakoupit nejvýhodnější?