Osmo Words (2019)

Osmo Words (2019)

Osmo Words (2019)

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 303 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Osmo Words (2019) - popis produktu

Osmo Words (2019) 

Uspořádejte fyzické dlaždice Osmo Words a hláskujte tajná slova. Každé správné písmeno se objeví na obrazovce, až se nakonec odhalí celé slovo. Odemkněte ceny a taneční pohyby, jak budete postupovat v několika zábavných úrovních! Obsahuje stohovatelné úložiště. Osmo je určeno pro tablety Fire Tablets a iPad. Ke hraní je nutná Osmo základna, která je určena vždy jen pro jeden typ tabletu. Celý set je v angličtině. Hláskování jako Z-Á-B-A-V-A! Rozvíjejte jazykové dovednosti prostřednictvím samostatného hraní přizpůsobeného vaší úrovni. Cestujte a hláskujte slova v několika tematických světech. Vždycky je s kým hrát Hrajte Slova sami nebo soutěžte s kamarádem či členem rodiny o to, kdo jako první vyhláskuje záhadné slovo. A díky naší nejnovější aktualizaci můžete dokonce vyzvat ke hře své oblíbené postavičky ze hry Osmo, jako je Awbie nebo Mo! Už se nemohou dočkat, až si s vámi zahrají! Vydejte se na výlet po celém světě slov Když hrajete Words v režimu Dobrodružství, každá vyřešená hádanka vás posune dál na epickou výpravu napříč imaginární zemí. Čím více slov správně vyluštíte, tím více úrovní a postav odemknete. Užijte si cestu! Nekonečná alba znamenají nekonečnou zábavu Hra Words obsahuje spoustu obrázků s hádankami, ale pokud jich hledáte ještě více, přejděte na stránku myOsmo a stáhněte si některé z alb s hádankami, které vytvořila naše komunita. Neustále přidáváme další alba, takže zábava nikdy nemusí skončit! Vytvořte si hru Words podle vlastních slov Na myOsmo si můžete snadno sestavit hru s vlastními obrázky a slovy. Vytvořte si album na libovolné téma nebo předmět, od školních předmětů přes členy rodiny až po... doslova cokoli! Pro učitele je přizpůsobení hry Words skvělým způsobem, jak přimět děti k interakci s učební látkou vzrušujícím a poutavým způsobem.  

Specifikace:

Vše v Anglickém jazyce

Určeno pro iPad a Fire tablety

Speciální základna pro každou značku tabletu

 

Technické specifikace se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky mají pouze informativní charakter.

Produkt Osmo Words (2019) patří do skupiny produktů Interaktivní hračky, je v nabídce značky OSMO, v nabídce prodejce Tera.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Vzdělávací hračky, je v nabídce značky OSMO, v nabídce prodejce Tera.cz.

Osmo Words (2019) - parametry produktu

Osmo Words (2019) - historie ceny a dostupnosti

Osmo Words (2019) - další zajímavé produkty

Osmo Words (2019) - jak nakoupit nejvýhodnější?