Optima FW (4 čočky) #4406909

Optima FW (4 čočky) #4406909

Optima FW (4 čočky) #4406909

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 428 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Optima FW (4 čočky) - popis produktu

Kontaktní čočky Optima FW (4 čočky):Stále hledáte kontaktní čočky, které budou kvalitní, spolehlivé i pohodlné na nošení? V tom případě by vám mohly vyhovovat sferické kontaktní čočky Bausch&Lomb. Sférické čočky nabízejí stejnou dioptrickou korekci po celé ploše a jsou vhodné pro běžné zrakové vady. Nejnovější technologie přinášejí nositelům komfort a svěžest po celý den nošení čoček. Tyto tříměsíční kontaktní čočky jsou navrženy tak, aby byly nošeny po dobu 3 měsíců od otevření balení - blistru. Kontaktní čočky Bausch&Lomb patří do řady Optima. Tento typ je určen výhradně pro osoby starší 15 let. V balení obdržíte 4 kontaktní čočky Bausch&Lomb. Hlavní vlastnosti kontaktních čoček Optima FW (4 čočky) Sferické kontaktní čočky Bausch&Lomb zaručují jasné vidění a maximální pohodlí v nošení Tříměsíční kontaktní čočky poskytnou očím svěžest v průběhu 3 měsíců nošení Čtrnáctidenní kontaktní čočky můžete nosit během celých 14 dnů Roční kontaktní čočky jsou použitelné na 1 rok nošení Oči tak získají 24DK/t prostupnost potřebného kyslíku Jejich výrobním materiálem je hydrogel Kontaktní čočky Bausch&Lomb spadají do řady Optima Věková hranice pro jejich používání je omezena 15 lety Balení ukrývá 4 kontaktní čočky Bausch&Lomb Nošení kontaktních čoček může být pohodlné Kontaktní čočky Bausch&Lomb dodržují zdravotní standardy pro zajištění nejlepší péče vašim očím. Jednou z klíčových předností je vysoká prodyšnost, díky níž mohou oči volně dýchat. Očím je tak umožněn 24DK/t prostupnost potřebného kyslíku. Výrobce k jejich zhotovení zvolil hydrogel. Kontaktní čočky Bausch&Lomb vám nabídnou úplně nový úhel pohledu na život. Priemer: 14 mm Obsah vody: 39 %

Produkt Optima FW (4 čočky) #4406909 patří do skupiny produktů Kontaktní čočky, vyrábí jej značka Bausch&Lomb, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Optima FW (4 čočky) - parametry produktu

Optima FW (4 čočky) - historie ceny a dostupnosti

Optima FW (4 čočky) - další zajímavé produkty

Optima FW (4 čočky) - jak nakoupit nejvýhodnější?