Natural Colors - Indigo (2 čočky) #6052538

Natural Colors - Indigo (2 čočky) #6052538

Natural Colors - Indigo (2 čočky) #6052538

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Natural Colors - Indigo (2 čočky) - popis produktu

Kontaktní čočky Natural Colors - Indigo (2 čočky):Kontaktní čočky Bausch&Lomb jsou provedení kontaktních čoček na měsíc navržené pro každodenní nošení. K jejich výrobě byl využit Hydrogel s obsahem vody méně než 40 % s vysokým obsahem vody, která je přenašeč kyslíku pro oko. Aby vám správně sedly, je potřeba řešit i jejich průměr. U tohoto modelu je to 14 mm. V balení naleznete 2 kontaktní čočky. Zboží je určeno pouze pro osoby starší 15 let Klíčové parametry kontaktních čoček Natural Colors - Indigo (2 čočky) Kontaktní čočky na měsíc Barva kontaktních čoček Bausch&Lomb: fialová Při jejich výrobě byl použit Hydrogel s obsahem vody méně než 40 % Podíl vody v obsahu je 39 % Náleží do řady Natura Colors Průměr kontaktní čočky činí 14 mm V balení najdete 2 ks kontaktních čoček

Produkt Natural Colors - Indigo (2 čočky) #6052538 lze nalézt mezi produkty ve skupině Kontaktní čočky, vyrábí jej značka Bausch&Lomb, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Natural Colors - Indigo (2 čočky) - parametry produktu

Natural Colors - Indigo (2 čočky) - historie ceny a dostupnosti

Natural Colors - Indigo (2 čočky) - další zajímavé produkty

Natural Colors - Indigo (2 čočky) - jak nakoupit nejvýhodnější?