Nejnižší cena za posledních 45 dní: 78 Kč
Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.
Vulkány, jezera, exotické květiny a tropické stromy. Nikaragua je země mimořádné biologické rozmanitosti a tím pádem i naprosto perfektní kávy. Důkazem je arabika z regionu Matagalpa, unikátní mikrolot s chutí karamelu, citrusů a čokolády. Místnímu klima se říká věčné jaro a místní kávě láska v prvním doušku. Přesvědčte se sami.
Produkt Nikaragua Matagalpa Microlot - zrnková káva, 50g #5357679 lze nalézt mezi produkty ve skupině Zrnková káva, patří značce Manu cafe, naleznete jej v e-shopu ManuCafe.cz.
Produkt Nikaragua Matagalpa Microlot - zrnková káva, 50g #5357679 popisuje EAN kód 8596632252952.
Kategorie | Květiny, Květy, Zrnková káva, Arabika |
Značka | Manu cafe |
E-shop | ManuCafe.cz |
EAN | 8596632252952 |
Vulkány, jezera, exotické květiny a tropické stromy. Nikaragua je země mimořádné biologické rozmanitosti a tím pádem i naprosto perfektní kávy. Důkazem je arabika z regionu Matagalpa, unikátní mikrolot s chutí karamelu, citrusů a čokolády. Místnímu klima se říká věčné
Vulkány, jezera, exotické květiny a tropické stromy. Nikaragua je země mimořádné biologické rozmanitosti a tím pádem i naprosto perfektní kávy. Důkazem je arabika z regionu Matagalpa, unikátní mikrolot s chutí karamelu, citrusů a čokolády. Místnímu klima se říká věčné
Vulkány, jezera, exotické květiny a tropické stromy. Nikaragua je země mimořádné biologické rozmanitosti a tím pádem i naprosto perfektní kávy. Důkazem je arabika z regionu Matagalpa, unikátní mikrolot s chutí karamelu, citrusů a čokolády. Místnímu klima se říká věčné
Vulkány, jezera, exotické květiny a tropické stromy. Nikaragua je země mimořádné biologické rozmanitosti a tím pádem i naprosto perfektní kávy. Důkazem je arabika z regionu Matagalpa, unikátní mikrolot s chutí karamelu, citrusů a čokolády. Místnímu klima se říká věčné
Vulkány, jezera, exotické květiny a tropické stromy. Nikaragua je země mimořádné biologické rozmanitosti a tím pádem i naprosto perfektní kávy. Důkazem je arabika z regionu Matagalpa, unikátní mikrolot s chutí karamelu, citrusů a čokolády. Místnímu klima se říká věčné
Z jedné strany Karibik, z druhé Pacifik. Uprostřed Kordillery a sopky… Nikaragua rozhodně nenudí. Stejná je káva, kterou přivážíme ze severu země. V kopcovité oblasti se rodí zrnka s vyváženou kyselostí a vynikajícím aroma. Středoamerická vysokohorská káva disponuje tóny
Sopečné půdy Nikaragui poskytují kávovníkům skvělé podmínky. Není tedy divu, že tamní sklizeň vyniká mírným ovocným jasem s prokazatelnými náznaky čokolády. Ty se objevují především u kávy z regionu Nueva Segovia, doplněny o závan karamelu a oříšků. Produkce není
Z jedné strany Karibik, z druhé Pacifik. Uprostřed Kordillery a sopky… Nikaragua rozhodně nenudí. Stejná je káva, kterou přivážíme ze severu země. V kopcovité oblasti se rodí zrnka s vyváženou kyselostí a vynikajícím aroma. Středoamerická vysokohorská káva disponuje tóny
Z jedné strany Karibik, z druhé Pacifik. Uprostřed Kordillery a sopky… Nikaragua rozhodně nenudí. Stejná je káva, kterou přivážíme ze severu země. V kopcovité oblasti se rodí zrnka s vyváženou kyselostí a vynikajícím aroma. Středoamerická vysokohorská káva disponuje tóny
Z jedné strany Karibik, z druhé Pacifik. Uprostřed Kordillery a sopky… Nikaragua rozhodně nenudí. Stejná je káva, kterou přivážíme ze severu země. V kopcovité oblasti se rodí zrnka s vyváženou kyselostí a vynikajícím aroma. Středoamerická vysokohorská káva disponuje tóny
Sopečné půdy Nikaragui poskytují kávovníkům skvělé podmínky. Není tedy divu, že tamní sklizeň vyniká mírným ovocným jasem s prokazatelnými náznaky čokolády. Ty se objevují především u kávy z regionu Nueva Segovia, doplněny o závan karamelu a oříšků. Produkce není
Sopečné půdy Nikaragui poskytují kávovníkům skvělé podmínky. Není tedy divu, že tamní sklizeň vyniká mírným ovocným jasem s prokazatelnými náznaky čokolády. Ty se objevují především u kávy z regionu Nueva Segovia, doplněny o závan karamelu a oříšků. Produkce není
Sopečné půdy Nikaragui poskytují kávovníkům skvělé podmínky. Není tedy divu, že tamní sklizeň vyniká mírným ovocným jasem s prokazatelnými náznaky čokolády. Ty se objevují především u kávy z regionu Nueva Segovia, doplněny o závan karamelu a oříšků. Produkce není
Sopečné půdy Nikaragui poskytují kávovníkům skvělé podmínky. Není tedy divu, že tamní sklizeň vyniká mírným ovocným jasem s prokazatelnými náznaky čokolády. Ty se objevují především u kávy z regionu Nueva Segovia, doplněny o závan karamelu a oříšků. Produkce není
Z jedné strany Karibik, z druhé Pacifik. Uprostřed Kordillery a sopky… Nikaragua rozhodně nenudí. Stejná je káva, kterou přivážíme ze severu země. V kopcovité oblasti se rodí zrnka s vyváženou kyselostí a vynikajícím aroma. Středoamerická vysokohorská káva disponuje tóny
Stoprocentní Arabica dodává této kávě plné tělo a přináší osvěžující mátovou jemnost. Přídavek přírodního malinového aroma zajišťuje sladkost zralých, šťavnatých malin. Tato nevšední kombinace nabízí nezapomenutelný chuťový zážitek, který by ve vaší kávové
Zrnková káva Malibu je opravdová vychytávka! Nové aroma si své příznivce jistě rychle najde. Kokosový rum je odvane daleko od starostí a shonu, někam do prosluněného Karibiku. Bude čas k válení na pláži, surfování, stavění hradů z písku a popíjení studených drinků… To
Ani tato středoamerická káva by neměla ujít vaší pozornosti. Nejlepší kávu z Hondurasu si vychutnáváme i my. Nadchla nás především svou komplexností a hravou kombinací sladkého karamelu se svěžím ovocem. Někdo v ní poznává fíky, jiný granátová jablka. Na každý pád
Popularita zambijské kávy roste. Tato arabika vyniká nejen velkým zrnem, ale i nižším obsahem kofeinu a výjimečnou chutí. Pro odrůdu Catimor jsou typické lahodná hořkost kombinovaná s ovocnou svěžestí a vůně vpravdě delikátní. Pokud patříte ke skutečným milovníkům
Bez kofeinu, zato s keksíky. Sušenková arabika bude chutnat každému, kdo si rád dopřeje kombinaci kávy, mléka, čokolády a vanilky. Brazilská dekofeinovaná zrna vynikají plným tělem, vyváženou a hladkou chutí i mírnou stopou ořechů a čokolády. Pražič je před pražením
Spojili jsme vynikající středoamerickou kávu se skvostným přírodním aroma. Výsledkem je Slaný karamel, který vás bude bavit. Kávovým zrnkům ochuceným atraktivními tóny praženého cukru se smetanou a několika zrnky mořské soli propadnete okamžitě. Ať už je pro vás káva
Intenzita kávy nesouvisí s obsahem kofeinu. Ale intenzita kulinářského prožitku rozhodně souvisí s kvalitou. Pro výrobu aromatizované kávy vždy volíme vysoce jakostní zrnka. Um mistra pražiče a čistě přírodní aroma z nich stvoří dobrotu bez konkurence. Tentokrát ve stylu
Ochucovat zrnkovou kávu umí jenom mistr pražič. Tomu našemu se to v případě lahůdky z Puno povedlo na sto procent. Rybízovo-višňová arabika je neuvěřitelně osvěžující, plná a voňavá. Uvařte si čerstvě praženou kávu s chutí oblíbeného ovoce. Zbaví vás únavy,