Nejlevnější nábytek Nejby Gianni, skříňka, černá/dub wotan

Nejlevnější nábytek Nejby Gianni, skříňka, černá/dub wotan

Nejlevnější nábytek Nejby Gianni, skříňka, černá/dub wotan

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 421 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nejlevnější nábytek Nejby Gianni, skříňka, černá/dub wotan - popis produktu

Skříňka Nejlevnější nábytek Nejby Gianni, skříňka, černá/dub wotan:Jestliže potřebujete další úložný prostor, mohla by vás zaujmout klasická skříňka Nejlevnější nábytek. Okamžitý přehled o uložených věcech vám zajistí klasická otevírací dvířka. Skříňka je opatřena 2 policemi. K jejímu zhotovení byl použitý kvalitní materiál, jako je lamino. Pro konečnou povrchovou úpravu byl vybrán matný vzhled, který umocňuje celkový dojem. Na skříňce převládá černá a hnědá barva. Rozměry skříňky Nejlevnější nábytek jsou 116 × 73 × 34 cm (vך×h). Hlavní přednosti produktu Nejlevnější nábytek Nejby Gianni, skříňka, černá/dub wotan Rovná skříňka Nejlevnější nábytek bude skvělým pomocníkem pro ukládání věcí Klasické otevírání dvířek Tato skříňka je zařízena 2 policemi Dekor dřeva: dub Úprava povrchu je matná K designovému ztvárnění přispívá černá a hnědá barva Materiálem použitým na výrobu skříňky Nejlevnější nábytek je lamino Její rozměry činí 116 × 73 × 34 cm (vך×h)

Produkt Nejlevnější nábytek Nejby Gianni, skříňka, černá/dub wotan patří do skupiny produktů Šatní skříně, patří pod značku Nejlevnejsinabytek.cz, Nejlevnější nábytek.

Nejlevnější nábytek Nejby Gianni, skříňka, černá/dub wotan - parametry produktu

Nejlevnější nábytek Nejby Gianni, skříňka, černá/dub wotan - historie ceny a dostupnosti

Nejlevnější nábytek Nejby Gianni, skříňka, černá/dub wotan - další zajímavé produkty

Nejlevnější nábytek Nejby Gianni, skříňka, černá/dub wotan - jak nakoupit nejvýhodnější?