Nejlevnější nábytek Nejby Smart 01 - dub sonoma

Nejlevnější nábytek Nejby Smart 01 - dub sonoma

Nejlevnější nábytek Nejby Smart 01 - dub sonoma

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 095 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nejlevnější nábytek Nejby Smart 01 - dub sonoma - popis produktu

Šatní skříň Nejlevnější nábytek Nejby Smart 01 - dub sonoma:Pokud vás trápí nedostatek úložného prostoru na vaše oblečení, mohla by vás zaujmout šatní skříň Nejlevnější nábytek. Klasické otevírací dveře vám zajistí okamžitý přehled o uložených věcech. Vyznačuje se přidanými dvířky pro uložení menších věcí. Materiálem šatní skříně Nejlevnější nábytek je lamino. Pro konečnou úpravu povrchu úpravu byl vybrán matný vzhled, jenž umocňuje celkový dojem. Šatní skříni sluší hnědá barva. Rozměry šatní skříně Nejlevnější nábytek jsou 167 × 80 × 50 cm (v × š × h). Hlavní přednosti produktu Nejlevnější nábytek Nejby Smart 01 - dub sonoma Šatní skříň Nejlevnější nábytek bude skvělým pomocníkem pro ukládání věcí Klasické otevírání dveří Nákupem získáte šatní skříň s dvířky Dekor dřeva: dub Povrchová úprava je matná Barva šatní skříně je hnědá Materiálem pro zhotovení šatní skříně Nejlevnější nábytek je lamino Velikost šatní skříně je 167 × 80 × 50 cm (v × š × h)

Tento produkt naleznete ve skupině Šatní skříně, patří pod značku Nejlevnejsinabytek.cz, Nejlevnější nábytek, v nabídce prodejce Alza.cz.

Nejlevnější nábytek Nejby Smart 01 - dub sonoma - parametry produktu

Nejlevnější nábytek Nejby Smart 01 - dub sonoma - historie ceny a dostupnosti

Nejlevnější nábytek Nejby Smart 01 - dub sonoma - další zajímavé produkty

Nejlevnější nábytek Nejby Smart 01 - dub sonoma - jak nakoupit nejvýhodnější?