Nejlevnější nábytek Insular 3D 150 bez zrcadla - černý mat / dub wotan

Nejlevnější nábytek Insular 3D 150 bez zrcadla - černý mat / dub wotan

Nejlevnější nábytek Insular 3D 150 bez zrcadla - černý mat / dub wotan

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 13 599 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nejlevnější nábytek Insular 3D 150 bez zrcadla - černý mat / dub wotan - popis produktu

Šatní skříň Nejlevnější nábytek Insular 3D 150 bez zrcadla - černý mat / dub wotan:Jestliže máte doma nedostatek úložného prostoru na vaše oblečení, mohla by vás oslovit šatní skříň Nejlevnější nábytek. Šatní skříň s posuvnými dveřmi oceníte zejména v místnostech s menším prostorem. Skříň má praktická dvířka, za která se vejdou menší věci. Materiálem šatní skříně Nejlevnější nábytek je lamino. Konečné provedení povrchu je provedeno v matném vzhledu, jenž podtrhuje konečný dojem. Šatní skříni vévodí černá a hnědá barva. Rozměry šatní skříně Nejlevnější nábytek jsou 205 × 150 × 56 cm (v × š × h). Zásadní přednosti produktu Nejlevnější nábytek Insular 3D 150 bez zrcadla - černý mat / dub wotan Šatní skříň Nejlevnější nábytek vám pomůže uspořádat vaše věci Posuvné otevírání dveří Při nákupu obdržíte šatní skříň s dvířky Dekor dřeva: dub Konečná úprava je matná Barva šatní skříně: černá a hnědá Materiálem zvoleným pro zhotovení šatní skříně Nejlevnější nábytek je lamino Rozměry šatní skříně dosahují 205 × 150 × 56 cm (v × š × h)

Tento produkt naleznete ve skupině Šatní skříně, patří pod značku Nejlevnejsinabytek.cz, Nejlevnější nábytek, v nabídce prodejce Alza.cz.

Nejlevnější nábytek Insular 3D 150 bez zrcadla - černý mat / dub wotan - parametry produktu

Nejlevnější nábytek Insular 3D 150 bez zrcadla - černý mat / dub wotan - historie ceny a dostupnosti

Nejlevnější nábytek Insular 3D 150 bez zrcadla - černý mat / dub wotan - další zajímavé produkty

Nejlevnější nábytek Insular 3D 150 bez zrcadla - černý mat / dub wotan - jak nakoupit nejvýhodnější?