Nejdražší Josephine

Nejdražší Josephine

Nejdražší Josephine

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 279 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Nejdražší Josephine - popis produktu

Elektronická kniha Nejdražší Josephine:2021: Smrt otce, krize dospívání, odklad studia na vysoké. Tak vypadá nejhorší rok v životě Josie De Clareové a žádné množství čaje a čokolády to nezachrání. Překvapivé dědictví v podobě venkovského sídla, o jehož existenci neměla potuchy, ji dovede k rozhodnutí opustit Londýn a vyčistit si hlavu. Zatímco prozkoumává panství, narazí na dvě stě let staré dopisy z pera neznámého pisatele, které jsou adresovány dívce jménem Josephine. Záhy objeví rukopis románu, jehož hlavní hrdinkou je bezpochyby ona… 1821: Spisovatel Elias Roch miluje ženu, která mu není souzena. Narodil se jako levoboček a společnost ho nikdy nepřijala. Proto hledá únik ve fantazii, kde se svojí svéráznou hrdinkou zažívá příběhy plné skandálů, zrady a lásky. Elias věří, že dívka je jeho spřízněnou duší, a tak jí píše dopisy, ve kterých popisuje těžkosti a útrapy svého života… Když se fikce proplete s realitou, Josie a Elias musí učinit rozhodnutí: Jak žít, jestliže láska nepočká? Rozděleni dvěma staletími bojují s časem, aby ve svém příběhu našli jeden druhého.

Produkt Nejdražší Josephine patří do skupiny produktů Knihy pro děti od značky Fragment, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Elektronické knihy, patří značce Fragment, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Nejdražší Josephine lze nalézt mezi produkty ve skupině E-knihy pro děti, patří pod značku Fragment, v nabídce prodejce Alza.cz.

Nejdražší Josephine - parametry produktu

Nejdražší Josephine - historie ceny a dostupnosti

Nejdražší Josephine - další zajímavé produkty

Nejdražší Josephine - jak nakoupit nejvýhodnější?