Navitas Atlas Zip Fleece

Navitas Atlas Zip Fleece

Navitas Atlas Zip Fleece

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Navitas Atlas Zip Fleece - popis produktu

Mikina Navitas Atlas Zip Fleece: Mikina Navitas Atlas Zip Fleece vám poskytne na rybářských výpravách skvělý tepelný komfort. Můžete ji nosit samostatně nebo ji lze kombinovat s bundou Scout 2.0 Jacket, Soft Shell 2.0 Jacket a kompletem NVTS All Season Suit 2.0. Mikinu jednoduše připnete zipem k bundě a získáte tak maximální ochranu před nepříznivým počasím. Vyrobena je přitom z lehkého a extrémně teplého 100% polyesteru a doplněna o podšívku z vysoce kvalitního fleecu Anti pilling s protižmolkovou úpravou, která přispěje k tepelnému komfortu i pohodlí. Klíčové vlastnosti mikiny Navitas Atlas Zip FleecePánská stylová mikinaVhodná na rybářské výpravy a outdoorové aktivityLze nosit samostatně či kombinovat s bundouKompatibilní s bundou Scout 2.0 Jacket, Soft Shell 2.0 Jacket a kompletem NVTS All Season Suit 2.0Vyrobena ze 100% polyesteruDoplněna o kvalitní podšívku z fleecu Anti pilling Se dvěma kapsami na bocích a kapsou v horní přední částiNavitas Atlas Zip Fleece se zapínáním na zipVyšívané logo v přední částiBarevné provedení: zelené Navitas Atlas Zip Fleece se 3 kapsamiMikina je opatřena dvěma kapsami v přední části, do nichž můžete uschovat drobnosti, které potřebujete mít na rybách stále po ruce, a rovněž přední horní kapsou. Ta je ideální na uschování mobilního telefonu. Disponuje přitom zapínáním pomocí velmi kvalitního zipu a vyšívaným logem v přední části. Navitas Atlas Zip Fleece vám zajistí dokonalé pohodlí a teplo na rybách i při jiných outdoorových aktivitách. Velikosti:S, M, L, XL, XXL a XXXL

Produkt Navitas Atlas Zip Fleece lze nalézt mezi produkty ve skupině Mikiny se zipem od značky Navitas, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Mikiny bez zipu od značky Navitas, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Navitas Atlas Zip Fleece - parametry produktu

Navitas Atlas Zip Fleece - historie ceny a dostupnosti

Navitas Atlas Zip Fleece - další zajímavé produkty

Navitas Atlas Zip Fleece - jak nakoupit nejvýhodnější?