Navitas CORE Zip Hoody Green

Navitas CORE Zip Hoody Green

Navitas CORE Zip Hoody Green

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 199 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Navitas CORE Zip Hoody Green - popis produktu

Mikina Navitas CORE Zip Hoody Green: Pánská mikina se zipem po celé délce Navitas CORE Zip Hoody vám poskytne skvělý tepelný komfort nejen na rybářských výpravách. Vyrobena je z kombinace materiálů bavlna + polyester a doplněna o podšívku z vysoce kvalitního fleecu, která přispěje k vašemu tepelnému komfortu i pohodlí. Mikina nabízí dvě praktické kapsy, do kterých si lze uschovat drobnosti, které potřebujete mít na rybách stále po ruce. Nechybí ani dvouvrstvá kapuce s vnitřním designovým potiskem se stahovací šňůrkou, která ochrání hlavu při nepříznivém počasí. Logo na přední části, kapse a rukávu přispívá k jejímu stylovému designu. Navitas CORE Zip Hoody vám zajistí dokonalé pohodlí a teplo na rybách i při jiných outdoorových aktivitách.  Klíčové vlastnosti mikiny Navitas CORE Zip Hoody Pánská stylová mikina se zipem po celé délceVhodná na rybářské výpravy a jiné outdoorové aktivityVyrobena z 35 % bavlny a z 65 % polyesteruDoplněna o kvalitní podšívku z fleecu (290 GSM)Se 2 kapsami pro uschování drobnostíDvouvrstvá kapuce se stahovací šňůrkouNavitas CORE Zip Hoody s logem na přední části, kapse a rukávuBarevné provedení: zeleno - černé Velikosti:S, M, L, XL, XXL, XXXL

Tento produkt se nachází v kategorii Pánské mikiny od značky Navitas, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt Navitas CORE Zip Hoody Green lze nalézt mezi produkty ve skupině Mikiny se zipem od značky Navitas, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Mikiny bez zipu od značky Navitas, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Navitas CORE Zip Hoody Green - parametry produktu

Navitas CORE Zip Hoody Green - historie ceny a dostupnosti

Navitas CORE Zip Hoody Green - další zajímavé produkty

Navitas CORE Zip Hoody Green - jak nakoupit nejvýhodnější?