Navitas Women‘s Sherpa Zip Hoody

Navitas Women‘s Sherpa Zip Hoody

Navitas Women‘s Sherpa Zip Hoody

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 1 549 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Navitas Women‘s Sherpa Zip Hoody - popis produktu

Mikina Navitas Women‘s Sherpa Zip Hoody: Mikina Navitas Women‘s Sherpa Zip Hoody vám poskytne na rybářských výpravách i při každodenním nošení skvělý tepelný komfort. Vyrobena je kombinací materiálů bavlna a polyester a doplněna o podšívku z příjemného Sherpa fleecu, která přispěje k tepelnému komfortu i pohodlí a příjemnému nošení. Mikina disponuje velkými kapsami, do nichž můžete uschovat drobnosti a současně perfektně zahřejí vaše ruce. Nechybí ani kapuce se stahovací šňůrkou, ta ochrání vaši hlavu při nepříznivém počasí. Zapíná se pomocí velmi kvalitního zipu a její design podtrhuje všité logo. Navitas Women‘s Sherpa Zip Hoody vám zajistí dokonalé pohodlí a teplo na rybách i při jiných outdoorových aktivitách. Klíčové vlastnosti mikiny Navitas Women‘s Sherpa Zip HoodyDámská stylová mikinaVhodná na rybářské výpravy i každodenní nošeníVyrobena z 35 % z bavlny a z 65 % z polyesteruPodšívka z příjemného Sherpa fleecuS velkými kapsami pro uschování drobnostíKapuce se stahovací šňůrkou Zapínání pomocí velmi kvalitního zipuNavitas Women‘s Sherpa Zip Hoody s všitým logemBarevné provedení: růžovo-zelené Velikosti:S, M, L, XL a XXL

Produkt Navitas Women‘s Sherpa Zip Hoody lze nalézt mezi produkty ve skupině Mikiny se zipem od značky Navitas, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Mikiny bez zipu od značky Navitas, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Navitas Women‘s Sherpa Zip Hoody - parametry produktu

Navitas Women‘s Sherpa Zip Hoody - historie ceny a dostupnosti

Navitas Women‘s Sherpa Zip Hoody - další zajímavé produkty

Navitas Women‘s Sherpa Zip Hoody - jak nakoupit nejvýhodnější?