PureVision 2 (3 čočky) #158704

PureVision 2 (3 čočky) #158704

PureVision 2 (3 čočky) #158704

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 299 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

PureVision 2 (3 čočky) - popis produktu

Kontaktní čočky PureVision 2 (3 čočky):Potřebujete kvalitní kontaktní čočky, které vám nabídnou perfektní vidění a zároveň pohodlí a spolehlivost? V tom případě se vám jistě osvědčí sferické kontaktní čočky Bausch&Lomb. Sférické čočky jsou vyrobené pro běžné zrakové vady a nabízejí stejnou dioptrickou korekci po celé ploše. Nejnovější technologie přinášejí nositelům komfort a svěžest po celý den nošení čoček. Tyto měsíční kontaktní čočky se dají používat 30 dnů od otevření blistru. Kontaktní čočky Bausch&Lomb patří do řady PureVision2. Tento typ není určen pro osoby mladší 15 let. V balení dostanete 3 kontaktní čočky Bausch&Lomb. Hlavní přednosti kontaktních čoček PureVision 2 (3 čočky) Sferické kontaktní čočky Bausch&Lomb umožní ostré vidění a poskytnou dostatečný komfort v nošení Měsíční kontaktní čočky se používají na 1 měsíc nošení Oči budou mít 130DK/t prostupnost potřebného kyslíku Výrobce pro jejich výrobu vybral balafilcon A S čočkami je možné spát Kontaktní čočky Bausch&Lomb spadají do řady PureVision2 Určené pro osoby starší 15 let V balení se nachází 3 kontaktní čočky Bausch&Lomb Pohodlné nošení kontaktních čoček Kontaktní čočky Bausch&Lomb dodržují přísné zdravotní normy pro ochranu vašich očí. Prodyšnost kontaktních čoček umožňuje přístup kyslíku a zabraňuje únavě očí. Oči tak dostanou 130DK/t přístup potřebného kyslíku. K jejich výrobě posloužil kvalitní materiál, jako je balafilcon A. Čočky jsou navrženy tak, aby mohly být nošeny nepřetržitě. Kontaktní čočky Bausch&Lomb změní váš pohled na svět. Priemer: 14 mm Obsah vody: 36 %

Produkt PureVision 2 (3 čočky) #158704 patří do skupiny produktů Kontaktní čočky, vyrábí jej značka Bausch&Lomb, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

PureVision 2 (3 čočky) - parametry produktu

PureVision 2 (3 čočky) - historie ceny a dostupnosti

PureVision 2 (3 čočky) - další zajímavé produkty

PureVision 2 (3 čočky) - jak nakoupit nejvýhodnější?