Namco Museum Archives Vol. 2 [Steam]

Namco Museum Archives Vol. 2 [Steam]

Namco Museum Archives Vol. 2 [Steam]

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 509 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Namco Museum Archives Vol. 2 [Steam] - popis produktu

Udělejte si výlet do minulosti a znovu zažijte magické časy 8 Bitové éry s kolekcí Namco hitů a dávno ztracených pokladů v Namco Museum Archives Volume 2. Hra obsahuje nový prvek, který zkvalitní váš zážitek ze hry v podobě funkce ukládání, která vám dovoluje zastavit a uložit hru leckdy a replay funkce, která vám dovoluje začít znovu poslední minutu hry. Kromě 10 klasických Namco titulů (Galaga, Battle City, Pacland, Dig Dug II, Super Xevious, Mappy Land, Legacy of the Wizard, Rolling Thunder, Dragon Buster II, Mendel Palace) kolekce obsahuje také dosud nevydanou 8 bitovou verzi na západě Gaplus! Název vydavatele: BANDAI NAMCO Entertainment Název vývojáře B.B.STUDIO Datum vydání: 18.01.2020 Pegi: 7 Žánr: Akční Minimální požadavky: Operační systém: Windows 10 - 64bit Procesor: Intel Corei3 3120M Paměť: 4 GB RAM Grafická karta: Intel HD Graphics 4000 Pevný disk: 1 GB volného místa DirectX: Verze 9 Jedná se o digitální verzi hry Namco Museum Archives Vol. 2, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.NAMCO MUSEUM™ & ©2020 BANDAI NAMCO Entertainment Inc.

Tento produkt naleznete ve skupině PC hry, je v nabídce značky Bandai Namco Entertainment, naleznete jej v e-shopu PlayGoSmart.cz.

Produkt Namco Museum Archives Vol. 2 [Steam] patří do skupiny produktů Hry na PC, patří značce Bandai Namco Entertainment, v nabídce prodejce PlayGoSmart.cz.

Namco Museum Archives Vol. 2 [Steam] - parametry produktu

DistribuceCZ
Typ distribucekrabicová
KategoriePC hry, Hry na PC
ZnačkaBandai Namco Entertainment
E-shopPlayGoSmart.cz

Namco Museum Archives Vol. 2 [Steam] - historie ceny a dostupnosti

Namco Museum Archives Vol. 2 [Steam] - další zajímavé produkty

Namco Museum Archives Vol. 2 [Steam] - jak nakoupit nejvýhodnější?