Mop s dávkovačem, nerezová násada, vč. mopu

Mop s dávkovačem, nerezová násada, vč. mopu

Mop s dávkovačem, nerezová násada, vč. mopu

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 256,65 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Mop s dávkovačem, nerezová násada, vč. mopu - popis produktu

Násada s mopem a integrovaným zásobníkem s rozprašovačem na čisticí prostředek. Profesionální, ergonomický a funkční design. Součástí dodávky je hlavice mopu, násada se zásobníkem a nádobka na doplňování čisticí kapaliny do zásobníku.Cenově dostupné a profesionální úklidové nářadí na rychlý a efektivní úklid podlahy v jakémkoli prostředí. Integrovaný zásobník na čisticí kapalinu v násadě vám ušetří čas, díky němu už nebudete s sebou muset na úklid podlahy brát kbelík s vodou a lahve s čisticími prostředky. Do zásobníku stačí nalít čisticí roztok a jednoduše ho pomocí rozprašovače aplikovat na podlahu a pak rovnou setřít mopem. Toto unikátní řešení vám také ulehčí vytírání velkých ploch.Násada mopu má ergonomický design, rozprašování čisticího prostředku ze zásobníku se aktivuje pomocí praktické páčky na konci násady. Zásobník na čisticí kapalinu je opatřen pogumovaným víčkem, mop tak můžete opřít o stěnu a mít jistotu, že nespadne. Násada je vyrobena z nerezové oceli a má pogumovanou rukojeť. Páčka a tryska s pumpou rozprašovače jsou vyrobeny z odolného plastu.

Tento produkt se nachází v kategorii Čistící prostředky, naleznete jej v e-shopu Ajprodukty.cz.

Produkt Mop s dávkovačem, nerezová násada, vč. mopu lze nalézt mezi produkty ve skupině Prostředky na úklid, v nabídce prodejce Ajprodukty.cz.

Mop s dávkovačem, nerezová násada, vč. mopu - parametry produktu

Barva
CUSTOM_LABEL_0
CUSTOM_LABEL_1
CUSTOM_LABEL_2
CUSTOM_LABEL_3
CUSTOM_LABEL_4
sale_price
Šířka600
Výška
Hloubka
Hmotnost1.15
KategorieDávkovače, Čistící prostředky, Prostředky na úklid
E-shopAjprodukty.cz

Mop s dávkovačem, nerezová násada, vč. mopu - historie ceny a dostupnosti

Mop s dávkovačem, nerezová násada, vč. mopu - další zajímavé produkty

Mop s dávkovačem, nerezová násada, vč. mopu - jak nakoupit nejvýhodnější?