Modré pánské pyžamo Sleep well #5959025

Modré pánské pyžamo Sleep well #5959025

Modré pánské pyžamo Sleep well #5959025

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 775 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Modré pánské pyžamo Sleep well - popis produktu

Pohodlné pánské pyžamo je složeno z trička s dlouhým rukávem a z volných, dlouhých vzorovaných kalhot. Pyžamo je vyrobeno z bavlny. Úplet je vhodný pro všechny, kdo hledají přírodní materiály. Pyžamo z tohoto materiálu je vhodné pro každodenní nošení. Na tričku je nápis Sleep well, na kterém spí unavený lední medvěd. Kalhoty jsou kostkované, s gumou a šňůrkou ke stažení. Materiál: 100% bavlna Pokyny pro údržbu: - lze prát v pračce při teplotě do 30°- nesušit v sušičce- žehlit z rubu do 110°- nepoužívat…

Tento produkt se nachází v kategorii Pánská trička, velikost odpovídá označení L, barevné provedení je modrá v nabídce e-shopu Budchlap.cz.

Produkt Modré pánské pyžamo Sleep well #5959025 lze nalézt mezi produkty ve skupině Pánská pyžama, velikost odpovídá označení L, barevné provedení je modrá v nabídce e-shopu Budchlap.cz.

Modré pánské pyžamo Sleep well - parametry produktu

VelikostL
BarvaModrá
Distribuce
KategorieTričko, Trička, Pánská trička, Pyžama, Pánská pyžama
VelikostL
Barvamodrá
E-shopBudchlap.cz

Modré pánské pyžamo Sleep well - historie ceny a dostupnosti

Modré pánské pyžamo Sleep well - další zajímavé produkty

Modré pánské pyžamo Sleep well - jak nakoupit nejvýhodnější?