Magnetické divadlo Tři prasátka Lilliputiens

Magnetické divadlo Tři prasátka Lilliputiens

Magnetické divadlo Tři prasátka Lilliputiens

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 999 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Magnetické divadlo Tři prasátka Lilliputiens - popis produktu

Byla jednou tři malá prasátka. Jedno si postavilo dům ze slámy, druhé ze dřeva a třetí z cihel. Který z těchto domů odolá vlkovi? Kdo by neznal příběh O třech prasátkách? Vaše děti ho teď mohou objevit díky kouzlu tohoto magnetického divadla. Pomocí divadla můžete dětem zahrát pohádku O třech prasátkách. Dřevěné postavičky se na jevišti, mezi krásně ilustrovanými dekoracemi, pohybují díky 2 dřevěným tyčkám vybaveným magnetem. Krabice se během okamžiku promění v divadlo. Dekorace jsou oboustranné, což umožňuje vytvářet různé scény. Díky magnetickým tyčkám ožijí na pódiu 4 dřevěné postavičky. Magnetické divadlo je vyrobeno ze dřeva a kartonu FSC.   Má rozměry 32 x 24 x 4 cm a je určeno pro děti od 3 let.

Produkt Magnetické divadlo Tři prasátka Lilliputiens patří do skupiny produktů Dřevěné hračky, vyrábí jej značka Lilliputiens, barevné provedení je barevná, naleznete jej v e-shopu Kings.cz.

Magnetické divadlo Tři prasátka Lilliputiens - parametry produktu

barvabarevná
pohlavíHolky
pohlavíKluci
pohlavíUnisex
KategorieHračky, Dřevěné hračky
ZnačkaLilliputiens
Barvabarevná
E-shopKings.cz

Magnetické divadlo Tři prasátka Lilliputiens - historie ceny a dostupnosti

Magnetické divadlo Tři prasátka Lilliputiens - další zajímavé produkty

Magnetické divadlo Tři prasátka Lilliputiens - jak nakoupit nejvýhodnější?