Lyofilizovaný ananas kousky 100 g

Lyofilizovaný ananas kousky 100 g

Lyofilizovaný ananas kousky 100 g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 189 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lyofilizovaný ananas kousky 100 g - popis produktu

Lyofilizovaný ananas kousky Lyofilizované kousky ananasu s výrazným sladkým a ovocným aroma a bohatou lahodnou chutí. Je ideální na rychlé občerstvení, pokud jste právě dostali chuť na něco sladkého. Proces lyofilizace je šetrný k výživovým látkám a zajišťuje, že ananas zůstane chutný a plný vitamínů a minerálů. Lyofilizovaný ananas se vyrábí tak, že se čerstvý ananas zmrazí a následně se vloží do speciálního zařízení, kde se z ovoce při nízkém tlaku odpaří voda.  Tímto způsobem se zachovává chuť a výživové hodnoty ananasu. Nakonec se lyofilizovaný ananas zabalí do obalu, který ho chrání před vlhkostí a dalšími vnějšími vlivy. Výsledkem je lahodná a křupavá pochoutka s dlouhou trvanlivostí a zachovanou chutí čerstvého ovoce. Lyofilizovaný ananas je bohatý na vitamín C, který je důležitý pro zdraví imunitního systému a také působí jako antioxidant, jež chrání buňky před poškozením volnými radikály. Kromě toho obsahuje také vitamín A, který podporuje zdravé oči a dobrý zrak, a vitamín B6, který je důležitý pro metabolismus sacharidů, bílkovin a tuků.  Ananas obsahuje také vlákninu, která podporuje zdraví trávicího traktu a pomáhá udržovat normální hladinu cukru v krvi. Lyofilizovaný ananas je bohatý také na měď, draslík a mangan, které podporují zdraví svalů, nervového systému, srdce, zdraví kostí a správnou funkci enzymů. Díky svému sladkému a ovocnému charakteru je ideální alternativou ke sladkostem s vysokým obsahem přidaného cukru, a to i přesto, že samotný ananas cukr obsahuje. Kromě cukru však nabízí mnoho dalších živin. Lyofilizovaný ananas si i po procesu sušení mrazem zachovává většinu svých vitamínů a minerálních látek, včetně vitamínu C a draslíku. Použití Lyofilizované kousky ananasu jsou určeny k přímé konzumaci nebo jako přísada do různých sladkých pokrmů, pečiva, müsli, smoothie. Oblíbeným receptům, jako jsou marinády nebo saláty, však mohou dodat novou exotickou chuť.

Produkt Lyofilizovaný ananas kousky 100 g lze nalézt mezi produkty ve skupině Sušené ovoce, patří značce Bioruža, naleznete jej v e-shopu Bioruze.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Lyofilizované ovoce od značky Bioruža v nabídce e-shopu Bioruze.cz.

Lyofilizovaný ananas kousky 100 g - parametry produktu

Lyofilizovaný ananas kousky 100 g - historie ceny a dostupnosti

Lyofilizovaný ananas kousky 100 g - další zajímavé produkty

Lyofilizovaný ananas kousky 100 g - jak nakoupit nejvýhodnější?