LuxD Designový jídelní stůl Shayla 120 cm šedé mango

LuxD Designový jídelní stůl Shayla 120 cm šedé mango

LuxD Designový jídelní stůl Shayla 120 cm šedé mango

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 10 777 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový jídelní stůl Shayla 120 cm šedé mango - popis produktu

Designový jídelní stůl Shayla 120 cm šedé mango Vytvořte si příjemný jídelní kout s tímto klasickým kulatým stolem Shayla. Díky prostorné stolové desce z mangového dřeva je ideálním místem pro malé rodinné večeře. Vlásenkové nohy vyrobené z černého kovu dodávají stolu lehkost, vkusně doplňují jeho celkový vzhled. Retro design stolu lze bez námahy kombinovat s širokou škálou interiérů, barev a materiálů. Konečně stůl, za kterým se setká celá rodina. Navzdory svému jednoduchému tvaru je jako stvořený na společné chvíle strávené v kruhu nejbližších. Stůl Shayla bude tím správným kouskem do vaší jídelny. Rozměr: 120cm x 76cm x 120cm (š x v x h)Materiál: masivní dřevo mango, kovBarva: černá, šedá Vzhledem k přírodní povaze použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně odlišovat od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Tento produkt se nachází v kategorii Jídelní stoly od značky LuxD, barevná verze je 000000, je vyroben z materiálu Drevo, naleznete ho u prodejce Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový jídelní stůl Shayla 120 cm šedé mango - parametry produktu

Hmotnost34 kg
Délka120 cm
Šířka120 cm
Výška76 cm
MateriálDřevo
Barva000000
KategorieStoly, Mango, Jídelní stoly
ZnačkaLuxD
Barva000000
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový jídelní stůl Shayla 120 cm šedé mango - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový jídelní stůl Shayla 120 cm šedé mango - další zajímavé produkty

LuxD Designový jídelní stůl Shayla 120 cm šedé mango - jak nakoupit nejvýhodnější?