LuxD Designový konferenční stolek Fairoze 42 cm Sheesham

LuxD Designový konferenční stolek Fairoze 42 cm Sheesham

LuxD Designový konferenční stolek Fairoze 42 cm Sheesham

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 637 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový konferenční stolek Fairoze 42 cm Sheesham - popis produktu

Designový konferenční stolek Fairoze 42 cm Sheesham Multifunkční stolek Fairoze využijete jako odkládací stolek, ale perfektně vám poslouží i jako menší konferenční stůl před váš gauč či pohovku. Hodí se do každé obývací místnosti a krásně vynikne, například s vázou plnou květin. Je vyroben z masivního dřeva sheesham s nádhernou strukturou. V procesu ruční výroby bylo dřevo ošetřeno nátěrem, které jeho kresbu ještě více zvýrazní. Svou velikostí i odkládacím prostorem je také velmi praktický. Tento krásný konferenční stolek je jedinečný a elegantní, díky čemuž skutečně upoutá pozornost a zapůsobí svým elegantním a netradičním designem. Obohaťte svůj obývací pokoj o stylový stolek Fairoze. Rozměr: 42cm x 42cm x 42cm (š x v x h)Materiál: masivní dřevo Sheesham, lakBarva: přírodní hnědá Vzhledem k povaze použitého materiálu a výrobnímu procesu se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Designový konferenční stolek Fairoze 42 cm Sheesham lze nalézt mezi produkty ve skupině Konferenční stolky od značky LuxD, v barvě 8c662d, je vyroben z materiálu Drevo v nabídce e-shopu Estilofina-nabytek.cz.

LuxD Designový konferenční stolek Fairoze 42 cm Sheesham - parametry produktu

Hmotnost13 kg
Délka42 cm
Šířka42 cm
Výška42 cm
MateriálDřevo
Barva8c662d
KategorieKonferenční stolky
ZnačkaLuxD
Barva8c662d
MateriálDrevo
E-shopEstilofina-nabytek.cz

LuxD Designový konferenční stolek Fairoze 42 cm Sheesham - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový konferenční stolek Fairoze 42 cm Sheesham - další zajímavé produkty

LuxD Designový konferenční stolek Fairoze 42 cm Sheesham - jak nakoupit nejvýhodnější?