LuxD Designový jídelní stůl Galeno 240 cm divý dub

LuxD Designový jídelní stůl Galeno 240 cm divý dub

LuxD Designový jídelní stůl Galeno 240 cm divý dub

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 43 959 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LuxD Designový jídelní stůl Galeno 240 cm divý dub - popis produktu

Designový jídelní stůl Galeno 240 cm divý dub Designový jídelní stůl Galeno se okamžitě stane vaším favoritem v domácnosti. Kvalitní jídelní stůl je podstatnou součástí každé domácnosti. Vychutnáte si při něm nedělní snídani či oběd s rodinou. Při jeho výrobě byl kladen mimořádný důraz na zachování originálního vzhledu dřeva. Zajímavá kresba, uzlíky, barevné přechody a drsné části vytvářejí působivý celkový obraz, díky kterému je každý jídelní stůl originální. V kovových nožkách je ozdobná lišta vyrobena z dubu. Stůl bude vždy harmonicky zapadat do celkového stylu interiéru a bude skutečným přínosem pro vaši jídelnu. Rozměr: 240cm x 75cm x 100cm (š x v x h)Materiál: masivní dřevo divý dub olejovanýBarva: přírodní hnědá, černá Vzhledem na přírodní charakter použitého materiálu a ruční výrobní proces se produkt může mírně lišit od vyobrazení na webové stránce. Každý kus je jedinečný originál.

Produkt LuxD Designový jídelní stůl Galeno 240 cm divý dub patří do skupiny produktů Jídelní stoly od značky LuxD, barevná verze je c6a27e, je vyroben z materiálu Drevo, kov.

LuxD Designový jídelní stůl Galeno 240 cm divý dub - parametry produktu

Hmotnost102 kg
Délka240 cm
Šířka100 cm
Výška75 cm
MateriálDřevo
Barvac6a27e
KategorieStoly, Stany, Jídelní stoly
ZnačkaLuxD
Barvac6a27e
MateriálDrevo, kov

LuxD Designový jídelní stůl Galeno 240 cm divý dub - historie ceny a dostupnosti

LuxD Designový jídelní stůl Galeno 240 cm divý dub - další zajímavé produkty

LuxD Designový jídelní stůl Galeno 240 cm divý dub - jak nakoupit nejvýhodnější?