Lucrezia Borgia A1/A2 - Valeria De Tommaso - e-kniha #2970394

Lucrezia Borgia A1/A2 - Valeria De Tommaso - e-kniha #2970394

Lucrezia Borgia A1/A2 - Valeria De Tommaso - e-kniha #2970394

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 169 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lucrezia Borgia A1/A2 - Valeria De Tommaso - e-kniha - popis produktu

eBook: O papeži Borgiovi a jeho dětech se hodně mluvilo, a to už v době, kdy byli všichni z nich ještě naživu. Mluvilo se natolik, že i jejich současníci stěží rozlišovali skutečnost od představ, realitu od fantazie. A ještě v dnešní době se lidé stále rádi pozastavují nad nejvíce vzrušujícími i nejkrutějšími stránkami jejich životů. Vyprávění této knihy se točí kolem Lucrezie, milované dcery papeže, která byla často jen loutkou ve hře mocného otce. Samozřejmě měla svoje city a přání, vždy je ale musela podvolit zájmům Vatikánu a především papeže. Dcery v tu dobu zkrátka sloužily k tomu, aby díky vhodnému sňatku rozšiřovaly vliv a postavení celé rodiny. Příběh Lucrezie je napsaný zjednodušenou italštinou tak, aby vyhovoval potřebám začínajícího čtenáře. Na každé stránce naleznete český zrcadlový překlad, cvičení na konci knihy jsou vhodná pro ověření získaných znalostí. Audionahrávka ve formátu MP3, na které text vypraví rodilý mluvčí, je zdarma ke stažení na webu.

Tento produkt naleznete ve skupině Knihy pro děti od značky Edika, naleznete ho u prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Produkt Lucrezia Borgia A1/A2 - Valeria De Tommaso - e-kniha #2970394 patří do skupiny produktů E-knihy pro děti, patří pod značku Edika, v nabídce prodejce KnihyDobrovsky.cz.

Lucrezia Borgia A1/A2 - Valeria De Tommaso - e-kniha - parametry produktu

Lucrezia Borgia A1/A2 - Valeria De Tommaso - e-kniha - historie ceny a dostupnosti

Lucrezia Borgia A1/A2 - Valeria De Tommaso - e-kniha - další zajímavé produkty

Lucrezia Borgia A1/A2 - Valeria De Tommaso - e-kniha - jak nakoupit nejvýhodnější?