L'ORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil Set 700 ml

L'ORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil Set 700 ml

L'ORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil Set 700 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 425 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

L'ORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil Set 700 ml - popis produktu

Sada vlasové kosmetiky L'ORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil Set 700 ml:Tato dárková sada vlasové kosmetiky je určena pro všechny typy vlasů, zvláště pro ty suché, velmi suché a poškozené. V balíčku nalezneteLORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil balzám,Elseve Extraordinary Oil šampon,Extraordinary Oil hedvábný olej a LORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil 10 in 1. Čtveřice kompletní vlasové péče regeneruje vlasy od kořínků až ke konečkům, vyživuje, posiluje, dodává lesk, obnovuje zdravý růst a přispívá ke zdravému vzhledu. Kolekce Extraordinary Oil obsahuje 6 cenných olejů z květů, které vlasy intenzivně zregenerují a vyhladí jejich hrubou a matnou strukturu. Klíčové vlastnosti sady vlasové kosmetiky LORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil SetPřípravky z této kolekce jsou zvláště vhodné pro suché až velmi suché vlasySada LOréal ParisExtraordinary Oil Set zahrnuje kondicionér, šampon, hedvábný olej a olej 10 in 1Přípravky ze soupravy obsahují 6 cenných olejů z květů, které vlasy intenzivně zregenerují a vyhladí jejich hrubou a matnou strukturuLOréal Paris Elseve Extraordinary Oil umožní snadné rozčesáváníS šamponem z této kolekce budou vlasy čisté zdravé, krásně lesklé a hydratovanéL´ORÉAL ELSEVE hedvábný olej potěší praktickým dávkovačemKvětinový a marulový olej vytváří na vlasech jemný ochranný štítLORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil 10 in 1 zaujme relaxační vůníLOréal Paris Elseve Extraordinary Oil balzám vlasy intenzivně regenerujeDopřejte svým suchým vlasům pořádnou dávku výživy s účinným balzámem LOréal Paris Elseve Extraordinary Oil. Jeho unikátní receptura obsahuje 6 cenných olejů z květů, které vlasy intenzivně zregenerují a vyhladí jejich hrubou a matnou strukturu. Balzám jeideální volbou pro suché vlasy bez života. LOréal Paris Elseve Extraordinary Oil dodá potřebnou výživu, aniž by je zatěžoval, a umožní jejich snadné rozčesávání. Vlasy budou plné lesku a smyslné hebkosti.Regenerace a ochrana vlasů s L´ORÉAL ELSEVE hedvábným olejemVlasový olej L´ORÉAL ELSEVE hedvábný olej je určen pro péči o všechny typy vlasů. Nové ultralehké složení bylo obohaceno o 6 vzácných olejů z květů, které vlasy regenerují, dokonale chrání a dodávají jim potřebný lesk. Výsledkem jsou zdravé, lesklé a sametově hebké vlasy. Dopřejte vašim vlasům tu nejlepší péči bez zatěžujících silikonů. Pro pohodlnou aplikaci je olej dodáván s praktickým dávkovačem.Obsah balení:LORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil balzám, 200 mlLORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil šampon, 250 mlLORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil hedvábný olej, 100 mlLORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil 10 in 1, 150 ml

Produkt L'ORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil Set 700 ml patří do skupiny produktů Vlasová kosmetika, vyrábí jej značka L´Oréal Paris, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Vlasová kosmetika - od značky L´Oréal Paris v nabídce e-shopu Alza.cz.

L'ORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil Set 700 ml - parametry produktu

L'ORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil Set 700 ml - historie ceny a dostupnosti

L'ORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil Set 700 ml - další zajímavé produkty

L'ORÉAL PARIS Elseve Extraordinary Oil Set 700 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?