L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regenerační péče Set 550 ml

L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regenerační péče Set 550 ml

L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regenerační péče Set 550 ml

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 609 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regenerační péče Set 550 ml - popis produktu

Sada vlasové kosmetiky L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regenerační péče Set 550 ml:Tato dárková sada vlasové kosmetiky je určena k péči o poškozené vlasy. Balíček obsahuje L’Oréal Paris Elvive Bond Repair Pre-Shampoo Treatment, L’Oréal Paris Elvive Bond Repair Shampoo a L’Oréal Paris Elvive Bond Repair Conditioner. Trojice s obsahem kyseliny citronové chrání, vyživuje a hydratuje vlasy, usnadňuje rozčesávání a minimalizuje lámavost. Ochranná kůra v podobě Repair Pre-Shampoo předchází dalšímu poškození a zanechává vlasy jemné a vyživené. Po této oplachovací proceduře je vhodné použít speciální šampon s jedinečným složením, díky kterému okamžitě čistí a osvěžuje vlasy, obnovuje zářivý lesk a dodává pramenům hydrataci. Sadu L’Oréal Paris Elvive Bond Repair 3 Step Rutine doplňuje kondicionér. Klíčové vlastnosti sady vlasové kosmetiky LORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regenerační péčeBalíček speciálních přípravků na poškozené vlasySada L’Oréal Paris Elvive Bond Repair 3 Step Rutine zahrnuje ošetřovací kůru, šampon a kondicionérVšechny přípravky z kolekce pro poškozené vlasy obsahují kyselinu citronovou LORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regenerační péče Set chrání, vyživuje a hydratuje vlasy a omezuje lámavostOplachovací kůra zanechává vlasy jemné a vyživenéL’Oréal Paris Elvive Bond Repair Pre-Shampoo Treatment je vhodný pro všechny typy poškozených vlasůPrůlomové složení šamponu okamžitě čistí a osvěžuje vlasy, odstraňuje nečistoty a hydratujeL’Oréal Paris Elvive Bond Repair Conditioner usnadňuje rozčesáváníKondicionér na poškozené vlasy dodá bohatý leskObsah balení:L’Oréal Paris Elvive Bond Repair Pre-Shampoo Treatment 200 mlL’Oréal Paris Elvive Bond Repair Shampoo 200 mlL’Oréal Paris Elvive Bond Repair Conditioner 150 ml

Produkt L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regenerační péče Set 550 ml patří do skupiny produktů Péče o vlasy, patří značce L´Oréal Paris, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Vlasová kosmetika, vyrábí jej značka L´Oréal Paris, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Produkt L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regenerační péče Set 550 ml patří do skupiny produktů Vlasová kosmetika - od značky L´Oréal Paris v nabídce e-shopu Alza.cz.

L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regenerační péče Set 550 ml - parametry produktu

L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regenerační péče Set 550 ml - historie ceny a dostupnosti

L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regenerační péče Set 550 ml - další zajímavé produkty

L'ORÉAL PARIS Elseve Bond Repair regenerační péče Set 550 ml - jak nakoupit nejvýhodnější?