LK Baits CUC! 40g

LK Baits CUC! 40g

LK Baits CUC! 40g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 145 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LK Baits CUC! 40g - popis produktu

Nástraha LK Baits CUC! 40g: Nástraha LK Baits CUC! uvolňuje pod vodou atraktivní látky, čímž láká ryby i na skutečně velké vzdálenosti. Je speciálně vyvinuta unikátní technologií lisování, pomalého procesu zrání a zapékání. Tvořena je jedinečným složením z lehce stravitelné bílkoviny a směsi esenciálních aminokyselin, které vyvolávají u ryb signál nutriční potravy a chuť k žravosti. K aktivaci potravinového signálu přitom dochází okamžitě po kontaktu s vodou, kdy nástraha zvětšuje svůj objem a vyplavují se z ní další pro ryby přitažlivé přírodní látky. V závislosti na variantě příchuti obsahuje plankton, kvalitní rybí moučky, bentos, mixované ovoce, mořské produkty, hmyz, přírodní silice, sladidla, enzymy, koření a barviva. Klíčové vlastnosti nástrahy LK Baits CUC! 40 gPřírodní nástraha zvyšující počet záběrůPod vodou uvolňuje atraktivní látky a láká ryby i na velké vzdálenostiVyvinuta unikátní technologií lisování, pomalého procesu zrání a zapékáníSložení z lehce stravitelné bílkoviny a směsi esenciálních aminokyselinVyvolává u ryb signál nutriční potravy a chuť k žravostiPotravinový signál se aktivuje ihned po kontaktu s vodouVysoce atraktivní pro ryby, jako je kapr, cejn, bílá ryba, lín, parma či jeseterNástrahu lze libovolně tvarovat a ořezávatS možností opakovaného použitíLK Baits CUC! se po chvíli ve vodě začne vznášetIdeální pro použití na jaře, podzim i v ziměVe variantách s různou příchutí Dokonale flexibilní nástrahaLK Baits CUC! je speciálně určená pro zvýšení počtu záběrů. Atraktivní je přitom pro téměř všechny kaprovité ryby, jako je kapr, cejn, bílá ryba, lín, parma či jeseter. Nástrahu lze nastražit metodou na vlas, do feederové gumičky, na trn i jednoduchým navléknutím do obloučku nebo raménka háčku. Můžete ji rovněž libovolně tvarovat a ořezávat. Vydrží přitom i po opakovaném chycení ryb v říčním proudu a snadno čelí i prudkým náhozům. LK Baits CUC! zvýší počet záběrůLK Baits CUC! je nástrahou také aktivní, kdy je po nahození citlivě vybalancována a po chvíli se začne pozvolna vznášet. To napomáhá při chytání ryb nad bahnitým či zarostlým dnem a také pro rychlý a optimální zásek ryby. Nástrahu je přitom ideální používat na jaře, podzim i v zimě. Díky uvolňování pro ryby vysoce atraktivních látek vám dokonale napomůže k úspěšným záběrům. Hmotnost:40 g

Produkt LK Baits CUC! 40g patří do skupiny produktů Nástrahy na ryby, patří pod značku LK Baits, v nabídce prodejce Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Nástrahy na háček od značky LK Baits v nabídce e-shopu Alza.cz.

LK Baits CUC! 40g - parametry produktu

LK Baits CUC! 40g - historie ceny a dostupnosti

LK Baits CUC! 40g - další zajímavé produkty

LK Baits CUC! 40g - jak nakoupit nejvýhodnější?