LK Baits IQ Method Feeder Soft Pellets 8-14mm 40g

LK Baits IQ Method Feeder Soft Pellets 8-14mm 40g

LK Baits IQ Method Feeder Soft Pellets 8-14mm 40g

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LK Baits IQ Method Feeder Soft Pellets 8-14mm 40g - popis produktu

Pelety LK Baits IQ Method Feeder Soft Pellets 8-14mm 40g :Pelety pro ryby jsou populární nástrahou. Příznačné jsou válcovým tvarem, který má v sobě dírku. LK Baits IQ Method Feeder Soft Pellets 8-14mm 40g jsou znamenité nejen pro zakrmování ryb, ale dále také jako nástraha na háček nebo k protáhnutí pod háček. Především díky svému složení vydrží na háčku v závislosti na teplotě vody i nějakou tu hodinu. Velmi oblíbená příchuť Broskev, Med a Třešeň vám zajistí pozornost ryb v širokém okolí a můžete se tak připravit na nemalé ryby. Nejdůležitější vlastnosti pelet LK Baits IQ Method Feeder Soft Pellets 8-14mm 40g Pro zakrmení i jako nástraha na háček Příchuť: Broskev, Med a Třešeň

Produkt LK Baits IQ Method Feeder Soft Pellets 8-14mm 40g lze nalézt mezi produkty ve skupině Nástrahy na ryby, patří pod značku LK Baits, v nabídce prodejce Alza.cz.

LK Baits IQ Method Feeder Soft Pellets 8-14mm 40g - parametry produktu

LK Baits IQ Method Feeder Soft Pellets 8-14mm 40g - historie ceny a dostupnosti

LK Baits IQ Method Feeder Soft Pellets 8-14mm 40g - další zajímavé produkty

LK Baits IQ Method Feeder Soft Pellets 8-14mm 40g - jak nakoupit nejvýhodnější?