Chytil Dipovaná foukaná kukuřice 25g

Chytil Dipovaná foukaná kukuřice 25g

Chytil Dipovaná foukaná kukuřice 25g

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 55 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Chytil Dipovaná foukaná kukuřice 25g - popis produktu

Tradiční a jedna z nejvíce oblíbených nástrah k lovu kaprovitých ryb. Nyní nově v ještě atraktivnějším provedení - dvojité dipování zvyšuje její účinnost. Několik příchutí Tradiční a jedna z nejvíce oblíbených nástrah k lovu kaprovitých ryb. Nyní nově v ještě atraktivnějším provedení - dvojité dipování zvyšuje její účinnost. Několik příchutí Tradiční a jedna z nejvíce oblíbených nástrah k lovu kaprovitých ryb. Nyní nově v ještě atraktivnějším provedení - dvojité dipování zvyšuje její účinnost. Díky své vláčnější konzistenci je skvělá k nastražení přímo na háček, ale také na vlas mimo háček. Protože je nadipovaná, pomaleji přijímá vodu a déle vydrží nastražená! Skvěle plave a vznáší se přímo nad krmítkem, ryba ji snadno najde. Nabízíme je v tradičních příchutích pro maximální efektivitu při lovu ve všech ročních obdobích.  Přírodní produkt!

Produkt Chytil Dipovaná foukaná kukuřice 25g lze nalézt mezi produkty ve skupině Nástrahy na ryby, patří pod značku Chytil, v nabídce prodejce Chytapust.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Nástrahy na háček od značky Chytil v nabídce e-shopu Chytapust.cz.

Chytil Dipovaná foukaná kukuřice 25g - parametry produktu

Chytil Dipovaná foukaná kukuřice 25g - historie ceny a dostupnosti

Chytil Dipovaná foukaná kukuřice 25g - další zajímavé produkty

Chytil Dipovaná foukaná kukuřice 25g - jak nakoupit nejvýhodnější?