Linda's Jewelry Korálkový náramek Tyrkys INR197

Linda's Jewelry Korálkový náramek Tyrkys INR197

Linda's Jewelry Korálkový náramek Tyrkys INR197

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 425 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linda's Jewelry Korálkový náramek Tyrkys INR197 - popis produktu

Okouzlující korálkový náramek v tmavší tyrkysové barvě vyrobený z korálků z přírodního kamene. Každý náramek je jedinečný díky variacím šedých prasklinek a detailů. Pro větší půvab a brilanci jsou mezi tyrkysové korálky vloženy tři lesklé korálky z pozlacené nerezové oceli. Prostřední z nich je osázen čirými zirkonky s briliantovým brusem. Tyrkys je často uváděn jako „kámen očisty“. Symbolizuje přátelství a ochranu. Má se zato, že posiluje podporuje seberealizaci. Čistí duši, vnitřní krásu a emoce. Uvolňuje a uklidňuje mysl, dodává vnitřní světlo a jas. Náramek je hypoalergenní a jeho nošení je velmi pohodlné. Typ zapínání: Shamballa - Macramé. Jedná se o šňůrkový typ náramku s černými šňůrkami. Nastavitelný druh zapínání, který lze libovolně roztahovat a stahovat. Je vhodný i pro širší zápěstí. Tento typ zapínání se vytváří speciálním způsobem tkaní. Jde o techniku, kdy se látka zpracuje do uzlů. Minimální obvod náramku: 15 cm. Vhodné pro zápěstí s minimálním obvodem 14 cm. Maximální obvod náramku: 26 cm. Vhodné pro zápěstí s maximálním obvodem 25 cm. Krabička na fotografii je pouze ilustrativním způsobem balení a není součástí produktu. K produktu dodáváme kvalitní dárkovou krabičku zdarma. Průměr přírodních korálků: min. 6 mm. Průměr kovových korálků: 6 mm. Hmotnost přibližná: 12 g.

Produkt Linda's Jewelry Korálkový náramek Tyrkys INR197 patří do skupiny produktů Náramky - od značky Linda's Jewelry, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Korálkové náramky od značky Linda's Jewelry v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Linda's Jewelry Korálkový náramek Tyrkys INR197 - parametry produktu

Barva Čirá/Modrá/Tyrkysová/Zlatá/Černá
KategorieNáramky, Náramky -, Korálky, Korálkové náramky
ZnačkaLinda's Jewelry
E-shopiOcel.cz

Linda's Jewelry Korálkový náramek Tyrkys INR197 - historie ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Korálkový náramek Tyrkys INR197 - další zajímavé produkty

Linda's Jewelry Korálkový náramek Tyrkys INR197 - jak nakoupit nejvýhodnější?