Linda's Jewelry Korálkový náramek Měsíční Kříž INR223

Linda's Jewelry Korálkový náramek Měsíční Kříž INR223

Linda's Jewelry Korálkový náramek Měsíční Kříž INR223

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 319 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linda's Jewelry Korálkový náramek Měsíční Kříž INR223 - popis produktu

Korálkový náramek je vyroben z korálků obrázkového a modrého jaspisu a hnědého tygřího oka. Korálky jsou pravidelné velikosti a mají kulatý tvar. Kovový křížek je ze stříbřitě lesklé nerezové oceli Stainless Steel. Obrázkový jaspis je přírodní hornina, která může mít různé odstíny hnědé barvy a vytváří tak hezký kontrast s modrým jaspisem a hnědým tygřím okem. Každý korálek má jedinečnou kresbu, takže žádný náramek není úplně stejný. Vždy bude zcela originální. Tygří oko je druh křemičitého minerálu, který má hnědý až zlatý odstín a vypadá jako malé oči tygra. Jaspis může pomoci rozvinout kreativitu a intuici a podpořit tvořivý proces. Hnědé tygří oko je často spojováno se silou, energií, odvahou, sebevědomím a ochranou. Kámen pomáhá vyvážit a stabilizovat energie v těle, zlepšit koncentraci a pozornost a podpořit růst a rozvoj jedince. K produktu dodáváme kvalitní papírovou dárkovou krabičku zdarma. Náramek je bez zapínání. Korálky jsou navlečeny na pružném a zároveň pevném silikonovém lanku. Ke korálkovému náramku můžete vrstvit stříbrné náramky nebo náramky z chirurgické oceli. Pěkně ladí i s náramky z hnědé kůže nebo s náramky s modrými kameny jako je lapis lazuli nebo tyrkys. Pokud chcete vytvořit kontrastní vzhled, můžete k náramku přidat náramky s červenými nebo žlutými korálky nebo s černými onyxovými kameny. Náramek se hodí zejména k casual outfitům, jako jsou například denimové šortky a tričko, letní šaty, kožená bunda, nebo k outfitům ve stylu boho nebo hippie. Může být také použit jako elegantní doplněk pro večerní outfit, například k černým nebo tmavě modrým šatům. Obvod náramku: 18 cm. Rozměry křížku: 10 x 14 mm. Průměr korálků: 8 mm. Hmotnost přibližná: 19 g.

Tento produkt se nachází v kategorii Náramky - od značky Linda's Jewelry, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Produkt Linda's Jewelry Korálkový náramek Měsíční Kříž INR223 lze nalézt mezi produkty ve skupině Korálkové náramky od značky Linda's Jewelry v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Linda's Jewelry Korálkový náramek Měsíční Kříž INR223 - parametry produktu

Barva Stříbrná/Ocelová/Béžová/Modrá/Žlutá/Hnědá
KategorieNáramky, Náramky -, Korálky, Korálkové náramky
ZnačkaLinda's Jewelry
E-shopiOcel.cz

Linda's Jewelry Korálkový náramek Měsíční Kříž INR223 - historie ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Korálkový náramek Měsíční Kříž INR223 - další zajímavé produkty

Linda's Jewelry Korálkový náramek Měsíční Kříž INR223 - jak nakoupit nejvýhodnější?