Linda's Jewelry Korálkový náramek Červené Macramé INR215

Linda's Jewelry Korálkový náramek Červené Macramé INR215

Linda's Jewelry Korálkový náramek Červené Macramé INR215

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 425 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Linda's Jewelry Korálkový náramek Červené Macramé INR215 - popis produktu

Červený provázek korálkového náramku má přinést štěstí, ochranu a úspěch. Ručně zhotovený korálkový náramek je z korálků černého onyxu. Větší korálky z antracitově černé nerezové oceli mají pro větší třpyt v pavé osazení černé kulaté kubické zirkony s briliantovým brusem. Kovové korálky z temnou brilancí přitáhnou pozornost okolí. Černá spona zapínání je z obecného kovu a malé kuličky na utahovacích šňůrkách jsou z onyxu. Onyx vám umožňuje mít větší kontrolu nad svým životem. Poskytuje emocionální podporu, zejména v době stresu, zmatku či smutku. Korálky a šňůrka jsou hypoalergenní, což zajišťuje pohodlné nošení po celý den a v každé situaci. Typ zapínání: Shamballa - Macramé. Macramé je tradiční technika drhání pomocí uzlů. Korálky drží pohromadě silnou červenou šňůrkou, jejíž délku lze snadno upravit macramé uzávěrem. Padnou na téměř každé zápěstí. Náramek můžete nosit samostatně. Úžasně však vypadá společně s náramkem Červený Tyrkys. Minimální obvod náramku: 15 cm. Vhodné pro zápěstí s minimálním obvodem 14 cm. Maximální obvod náramku: 26 cm. Vhodné pro zápěstí s maximálním obvodem 25 cm. K produktu dodáváme kvalitní dárkovou krabičku zdarma. Průměr kamenných korálků: 4 mm. Průměr korálků se zirkony: 6 mm. Hmotnost přibližná: 7 g.

Produkt Linda's Jewelry Korálkový náramek Červené Macramé INR215 patří do skupiny produktů Náramky - od značky Linda's Jewelry, naleznete jej v e-shopu iOcel.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Korálkové náramky od značky Linda's Jewelry v nabídce e-shopu iOcel.cz.

Linda's Jewelry Korálkový náramek Červené Macramé INR215 - parametry produktu

Barva Červená/Antracitová/Černá
KategorieNáramky, Náramky -, Korálky, Korálkové náramky
ZnačkaLinda's Jewelry
E-shopiOcel.cz

Linda's Jewelry Korálkový náramek Červené Macramé INR215 - historie ceny a dostupnosti

Linda's Jewelry Korálkový náramek Červené Macramé INR215 - další zajímavé produkty

Linda's Jewelry Korálkový náramek Červené Macramé INR215 - jak nakoupit nejvýhodnější?