LENZ Heat glove 6.0 finger cap mitt. unisex

LENZ Heat glove 6.0 finger cap mitt. unisex

LENZ Heat glove 6.0 finger cap mitt. unisex

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 249 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LENZ Heat glove 6.0 finger cap mitt. unisex - popis produktu

Zimní rukavice LENZ Heat glove 6.0 finger cap mitt. unisex:Připravujete se v zimě vycestovat do hor, a užít si tak zimních radovánek a radosti z pohybu? V případě, že jste odpověděli ano, určitě by vám mohly přijít vhod zimní rukavice Lenz, jež jsou určeny pro sjezdové lyžování. Tento model byl navržen tak, aby uspokojil požadavky všem ženám i mužům. Z hlediska tepelného komfortu je lze zařadit do kategorie teplé, takže uchovají ruce vždy teplé za všech okolností. Tepelný komfort zajistí materiál primaloft. Nesmíme opomenout zmínit ani materiál, ze kterého byly vyrobeny dlaně rukavic. U tohoto modelu tvoří dlaně kůže. Mají zajímavý palčákový design. Ten dosáhl oblíbenosti díky lepšímu držení tepla. Tato varianta má velikost XS. Nejdůležitější funkce zimních rukavic LENZ Heat glove 6.0 finger cap mitt. unisex Zimní rukavice Lenz jsou hlavně pro sjezdové lyžování Tento model ocení jak ženy, tak i muži Z hlediska tepelného komfortu je řadíme do kategorie teplé Tepelný komfort garantuje primaloft S membránou Pro dlaň byl vybrán materiál, jímž je kůže Originální palčákový design Zimní rukavice Lenz disponují velikostí XS

Tento produkt se nachází v kategorii Zimní rukavice od značky Lenz, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt LENZ Heat glove 6.0 finger cap mitt. unisex lze nalézt mezi produkty ve skupině Vyhřívané oblečení, vyrábí jej značka Lenz, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

LENZ Heat glove 6.0 finger cap mitt. unisex - parametry produktu

LENZ Heat glove 6.0 finger cap mitt. unisex - historie ceny a dostupnosti

LENZ Heat glove 6.0 finger cap mitt. unisex - další zajímavé produkty

LENZ Heat glove 6.0 finger cap mitt. unisex - jak nakoupit nejvýhodnější?