LENZ Heat glove 1.0 finger cap hunting mitt. unisex

LENZ Heat glove 1.0 finger cap hunting mitt. unisex

LENZ Heat glove 1.0 finger cap hunting mitt. unisex

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 4 250 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LENZ Heat glove 1.0 finger cap hunting mitt. unisex - popis produktu

Zimní rukavice LENZ Heat glove 1.0 finger cap hunting mitt. unisex:Plánujete v zimě vycestovat někam do hor, a užít si tak radost z pohybu či zimních radovánek v zasněžené krajině? Jestliže je vaše odpověď ano, určitě by se vám mohly hodit zimní rukavice Lenz, jež jsou určeny pro sjezdové lyžování. Tento konkrétní typ byl navržen takovým způsobem, aby se hodil jak pro ženy, tak může. Z hlediska tepelného komfortu se podle výrobce zařadily do kategorie teplé, takže uchovají ruce v teple za všech okolností. Tepelný komfort zajišťuje materiál primaloft. Nezapomeňme ani na materiál, ze kterého byly vyrobeny dlaně rukavic. U tohoto modelu tvoří dlaně kůže. Zajisté oceníte jeho zajímavý palčákový design. Ten nabyl oblíbenosti hlavně díky lepšímu držení tepla. Tato varianta má velikost M. Významné parametry zimních rukavic LENZ Heat glove 1.0 finger cap hunting mitt. unisex Zimní rukavice Lenz jsou hlavně pro sjezdové lyžování Tento typ ocení jak ženy, tak i muži Z hlediska tepelného komfortu je lze zařadit do kategorie teplé Tepelný komfort zaručí primaloft Jsou opatřeny membránou Pro vyrobení dlaně byl zvolen materiál, jímž je kůže Jsou zhotoveny v paláčkovém stylu Zimní rukavice Lenz mají velikost M

Tento produkt naleznete ve skupině Zimní rukavice od značky Lenz, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Produkt LENZ Heat glove 1.0 finger cap hunting mitt. unisex patří do skupiny produktů Vyhřívané oblečení, vyrábí jej značka Lenz, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

LENZ Heat glove 1.0 finger cap hunting mitt. unisex - parametry produktu

LENZ Heat glove 1.0 finger cap hunting mitt. unisex - historie ceny a dostupnosti

LENZ Heat glove 1.0 finger cap hunting mitt. unisex - další zajímavé produkty

LENZ Heat glove 1.0 finger cap hunting mitt. unisex - jak nakoupit nejvýhodnější?