Lehátko zahradní ZW53 #4879798

Lehátko zahradní ZW53 #4879798

Lehátko zahradní ZW53 #4879798

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 2 590 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Lehátko zahradní ZW53 - popis produktu

Zahradní lehátko Lehátko zahradní ZW53: Kovové drátěné lehátko ve světle černé barvě s univerzálním designem pro každou příležitostLehátko je ošetřeno proti rzi tzv. e-coatingem, díky čemuž má velmi vysokou odolnost vůči vlivům počasí a dlouhou životnost. Nosnost činí až 130 kg.Má univerzální design a proto se esteticky hodí do jakéhokoliv prostředí. Lze používat samostatně nebo s polstrováním. Lze kombinovat s židlemi, stoly i lavicemi ze stejného kovového drátěného materiálu, který naleznete v naší nabídce. Konstrukce je ocelová a je ošetřena proti rzi formou zvanou „e-coating“. Jedná se v současnosti o nejlepší formu ochrany proti rzi, kdy je lehátko namáčeno nejdříve do galvanizovaného a později do chemického bazénku, aby pak v poslední fázi bylo postříkáno ještě práškovým lakem. Právě díky tomu se může chlubit velmi silnou odolností! Základní vlastnostiBezúdržbovéNosnost až 130 kgOšetřeno proti rzi formou e-coatingVysoká odolnost materiáluJednoduchý univerzální design

Produkt Lehátko zahradní ZW53 #4879798 patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka OFdegross, Texim, Texim zahradní nábytek.

Tento produkt se nachází v kategorii Zahradní lehátka, vyrábí jej značka OFdegross, Texim, Texim zahradní nábytek.

Produkt Lehátko zahradní ZW53 #4879798 lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní lehátko, vyrábí jej značka OFdegross, Texim, Texim zahradní nábytek.

Lehátko zahradní ZW53 - parametry produktu

Lehátko zahradní ZW53 - historie ceny a dostupnosti

Lehátko zahradní ZW53 - další zajímavé produkty

Lehátko zahradní ZW53 - jak nakoupit nejvýhodnější?