Láska & gelato

Láska & gelato

Láska & gelato

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 209 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Láska & gelato - popis produktu

Elektronická kniha Láska & gelato:Letní čtení s italskou atmosférouLina tráví prázdniny v Toskánsku, ale rozhodně nemá náladu na pláže nebo slavné památky. Je v Itálii jenom proto, že si máma před smrtí přála, aby poznala svého otce. Ale proč by měla poznat otce, který se za šestnáct let jejího života ani neukázal? Jediné, po čem Lina touží, je jet domů. Pak se jí ale dostane do rukou deník, který si její máma vedla, když žila v Itálii.A Lina najednou objevuje magický svět tajných lásek, nádherného umění a skrytých pekáren. Svět, který ji okouzluje a vede k tomu, aby odhalila tajemství, které změní vše, co si Lina myslela o mámě, otci, a dokonce i sama o sobě. Mnozí lidé jezdí do Itálie jen kvůli lásce a zmrzlině, ale někdy tam objeví mnohem víc.Napsali o knize Láska & gelatoTahle knížka je skvělá a každým dalším přečtením se mi to potvrzuje. Prostředí Florencie a Toskánska znám už docela dobře, takže si celý příběh dokážu ještě líp představit. Nejenom, že tady máme sladkou romantickou linku, ale Lina po celou dobu objevuje tajemství své zesnulé matky. Jo, ale i Rena jsem si úplně zamilovala.Pokud hledáte skvělou Y&A letní contemporary s romantickou linkou, tohle je ono. Moc doporučuju!recenze z databazeknih.czNajúžasnejšie letné čítanie s talianskou atmosférou a chuťou gelata na perách. ?Nádherný príbeh, v ktorom je veľa tajomna a hlavne príbehov spojených s krásami krajiny.recenze z databazeknih.czPřesně takovou knížku jsem teď potřebovala! I když se mi ze začátku zdálo, že to bude trochu vážnější téma, tak to autorka podala tak mírně, že je z toho skvělá letní oddechovka, ze které srší léto a to mi přišlo vhod. Postavy jsem si oblíbila, líbil se mi celý příběh i poměrně zřejmá zápletka. Itálie je tady naprosto skvěle popsaná a hned bych tam vyrazila. Skvělé čtení.recenze z databazeknih.cz

Produkt Láska & gelato patří do skupiny produktů Elektronické knihy, patří značce Cooboo, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Láska & gelato - parametry produktu

Láska & gelato - historie ceny a dostupnosti

Láska & gelato - další zajímavé produkty

Láska & gelato - jak nakoupit nejvýhodnější?