LA PROROMANCE Set zahradního nábytku G10B+T10B 1stůl + 2židle

LA PROROMANCE Set zahradního nábytku G10B+T10B 1stůl + 2židle

LA PROROMANCE Set zahradního nábytku G10B+T10B 1stůl + 2židle

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 3 190 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

LA PROROMANCE Set zahradního nábytku G10B+T10B 1stůl + 2židle - popis produktu

Zahradní nábytek LA PROROMANCE Set zahradního nábytku G10B+T10B 1stůl + 2židle: Výběr značky AlzaPowerAlzaErgoAlzaGuardBlackmontEternicoFerridaLa ProromanceAlzaCafé Praktická sestava skládacího zahradního nábytku Pokud trávíte v letních měsících na zahradě nebo terase většinu času, zcela jistě by vám neměl chybět kvalitní zahradní nábytek, který vám poskytne maximální pohodlí ať už během odpočinku nebo posezení s přáteli. Sada stolu La Proromance Folding Table G10B a dvou skládacích židlí Folding Chair T10B nabízí robustní konstrukci z ocelových trubek, která je ošetřena práškovým nástřikem, nemusíte tak mít strach, pokud vám nábytek např. zmokne. Sada je skvělou volbou i pro použití na zahrádkách restaurací, kaváren apod.  Stane se ozdobou každé zahrady Potřebné pohodlí i bez podsedáku a oporu tělu při sezení zajišťuje výplň z velmi odolné tkaniny (textilen). Další výhodou židle La Proromance Folding Chair T10B Anthracite je skládací konstrukce. Po složení má židle nízký profil, díky čemuž při skladování nezabere příliš mnoho místa. Ocelovou konstrukci stolu La Proromance Folding Table G10B doplňuje elegantní 5 mm silná deska z černého tvrzeného skla. Při manipulaci s nábytkem oceníte jeho velmi nízkou hmotnost.  Detailní specifikace zahradního stolu La Proromance Folding Table G10B + 2ks Folding Chair T10B Praktická sestava stolu a dvou židlí Ocelová konstrukce ošetřená práškovým nástřikem Vhodné pro vnitřní i vnější použití Nevyžaduje žádnou zvláštní údržbu Stůl:5 mm silné tvrzené černé skloLa Proromance Folding Table G10B má nosnost až 75 kgTrubka rámu: 30 × 15 mmRozměry: 60 × 60 × 70 cmRozměry ve složeném stavu: 60 × 9 × 89 cmHmotnost: 6,2 kg Židle:Odolná tkanina textilen Nízký profil ve složeném stavu, snadné skladováníLa Proromance Garden Chair T10B má nosnost až 120 kgTrubka nohou: 30 × 22 mmRozměry: 46 × 54 × 86 cmRozměry ve složeném stavu: 55 × 8,5 × 103 cmHmotnost: 3 kg Objevte zahradní nábytek značky La Proromance V naší nabídce najdete kromě tohoto setu i další zahradní nábytek La Proromance. Pokud máte málo míst k sezení lze samostatně zakoupit židle, v případě potřeby jsou vám k dispozici i jednotlivé stoly či další sety. Přidat kolotoč Vložte ID skupiny produktů Pro zrušení existujícího kolotoče stačí kliknout na tlačítko Přidat produkt bez hodnoty! Přidat kolotoč

Produkt LA PROROMANCE Set zahradního nábytku G10B+T10B 1stůl + 2židle patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka La Proromance.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní sety, patří značce La Proromance.

LA PROROMANCE Set zahradního nábytku G10B+T10B 1stůl + 2židle - parametry produktu

LA PROROMANCE Set zahradního nábytku G10B+T10B 1stůl + 2židle - historie ceny a dostupnosti

LA PROROMANCE Set zahradního nábytku G10B+T10B 1stůl + 2židle - další zajímavé produkty

LA PROROMANCE Set zahradního nábytku G10B+T10B 1stůl + 2židle - jak nakoupit nejvýhodnější?