Set zahradního nábytku SCANDINAVIA 1stůl + 6křesel, šedý

Set zahradního nábytku SCANDINAVIA 1stůl + 6křesel, šedý

Set zahradního nábytku SCANDINAVIA 1stůl + 6křesel, šedý

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 6 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Set zahradního nábytku SCANDINAVIA 1stůl + 6křesel, šedý - popis produktu

Zahradní nábytek Set zahradního nábytku SCANDINAVIA 1stůl + 6křesel, šedý: Zahradní sestava SCANDINAVIA vám zajistí pohodlné posezení na vaší zahradě, terase či v pergole. Tvořená je stolem a 6 křesly. Jejich konstrukce je vyrobená z odolné oceli, která je ošetřená proti korozi, a doplněná umělým ratanem. Ten zaručí vysokou odolnost proti vnějším vlivům, jako je déšť, sníh či slunce. Sestavu tak můžete nechat na zahradě po celý rok bez obav, že by se ratan zkroutil, popraskal či změnil svoji barvu. Židle disponují hydraulickým polohováním, které umožňuje nastavit ideální sklopení zádové opěrky podle potřeby. Vyšší zádová opěrka v kombinaci s polstrováním a područkami zajistí komfort při sezení. Potah křesel je vyrobený z polyesteru a dokáže odolat mírnému dešti. Součástí sestavy je také stůl, který je opatřený deskou z tvrzeného skla. Zahradní sestava SCANDINAVIA se bude vyjímat v každém exteriéru. Klíčové vlastnosti zahradní sestavy SCANDINAVIA s polohovacími křesly s hydraulickým polohovánímPraktická zahradní sestava vhodná na zahradu, terasu i do pergolyTvořená stolem a 6 křeslyJejich konstrukce je vyrobená z odolné oceli ošetřené proti korozi a doplněné umělým ratanemSestava SCANDINAVIA je odolná proti vnějším vlivům, jako je déšť, sníh či slunceUmělý ratan se nekroutí, nepraská a nemění svoji barvuŽidle disponují hydraulickým polohováním umožňujícím nastavit ideální sklopení zádové opěrkyVyšší zádová opěrka v kombinaci s polstrováním a područkami zajistí komfort při sezeníPotah křesel je vyrobený z polyesteru a dokáže odolat mírnému deštiStůl je opatřený deskou z tvrzeného sklaBarevné provedení: černo-hnědé Rozměry křesel:110 × 62 × 57 cm Rozměry stolu:190 × 90 × 75 cm

Produkt Set zahradního nábytku SCANDINAVIA 1stůl + 6křesel, šedý patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka OFdegross, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt se nachází v kategorii Sestavy nábytku, je v nabídce značky OFdegross v nabídce e-shopu Alza.cz.

Produkt Set zahradního nábytku SCANDINAVIA 1stůl + 6křesel, šedý lze nalézt mezi produkty ve skupině Zahradní sety, patří značce OFdegross, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Set zahradního nábytku SCANDINAVIA 1stůl + 6křesel, šedý - parametry produktu

Set zahradního nábytku SCANDINAVIA 1stůl + 6křesel, šedý - historie ceny a dostupnosti

Set zahradního nábytku SCANDINAVIA 1stůl + 6křesel, šedý - další zajímavé produkty

Set zahradního nábytku SCANDINAVIA 1stůl + 6křesel, šedý - jak nakoupit nejvýhodnější?