Set zahradního nábytku ELEANOR 1stůl + 6židlí

Set zahradního nábytku ELEANOR 1stůl + 6židlí

Set zahradního nábytku ELEANOR 1stůl + 6židlí

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 23 990 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Set zahradního nábytku ELEANOR 1stůl + 6židlí - popis produktu

Zahradní nábytek Set zahradního nábytku ELEANOR 1stůl + 6židlí:Rádi si užíváte pohody na terase či v altánku? Zahradní nábytek OFdegross využijete při každé akci i odpočinku. K jeho výrobě byl zvolen kvalitní materiál, konkrétně umělý ratan. Při manipulaci oceníte nízkou hmotnost. Deska stolu z tohoto balení má tvar obdélníku s rozměry 180 × 90 cm. Vysoký je 74 cm. Významné parametry zahradního nábytku Set zahradního nábytku ELEANOR 1stůl + 6židlí Materiál zahradního nábytku: umělý ratan Stůl má výšku 74 cm Deska stolu má praktický tvar obdélníku Stůl v setu Set zahradního nábytku ELEANOR 1stůl + 6židlí se může pochlubit deskou o ploše 180 × 90 cm Ke zhotovení desky stolu byl použitý kvalitní materiál, jakým je sklo Maximální únosnost židle: 120 kg Počet židlí: 6 Materiál sedáku židle: umělý ratan Materiál desky stolu: sklo

Produkt Set zahradního nábytku ELEANOR 1stůl + 6židlí patří do skupiny produktů Zahradní nábytek, vyrábí jej značka OFdegross, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Tento produkt naleznete ve skupině Zahradní sety, patří značce OFdegross, naleznete jej v e-shopu Alza.cz.

Set zahradního nábytku ELEANOR 1stůl + 6židlí - parametry produktu

Set zahradního nábytku ELEANOR 1stůl + 6židlí - historie ceny a dostupnosti

Set zahradního nábytku ELEANOR 1stůl + 6židlí - další zajímavé produkty

Set zahradního nábytku ELEANOR 1stůl + 6židlí - jak nakoupit nejvýhodnější?