Kusový koberec My Babylon of Obsession 300 red

Kusový koberec My Babylon of Obsession 300 red

Kusový koberec My Babylon of Obsession 300 red

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 7 099 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový koberec My Babylon of Obsession 300 red - popis produktu

Koberec Kusový koberec My Babylon of Obsession 300 red:Pokud přemýšlíte nad nákupem koberce, který přinese do vaší místnosti pohodlí a příjemnou atmosféru, dejte šanci koberci Obsession. Jde o kusový typ, který svým designem i tvarem ozdobí každý prostor. Kusový koberec má přesně daný tvar i rozměr a jeho vzhled bude závidět každá návštěva. Jeho obdélníkový tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho červená barva nabízí vkusnou eleganci, použité materiály zase dlouhou životnost, a tak si pořídíte ozdobu na dlouhá léta. Koberec Obsession má precizní provedení, které je ideální pro vnitřní použití. Je vyroben pomocí tuftování. Jedná se o spojení ruční a moderní strojní technologie, díky níž bude koberec vysoce odolný. Šířka koberce Obsession je 300 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 8 mm. Hlavní přednosti produktu Kusový koberec My Babylon of Obsession 300 red Kusový koberec nabízí přesné rozměry Obdélníkový koberec dodá prostoru zcela nový šmrnc Koberci dominuje červená barva Je ideální pro vnitřní položení Strojově tuftovaný způsob výroby Šířka koberce Obsession činí 300 cm Výška vlasu dosahuje 8 mm

Produkt Kusový koberec My Babylon of Obsession 300 red patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Obsession, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový koberec My Babylon of Obsession 300 red - parametry produktu

Kusový koberec My Babylon of Obsession 300 red - historie ceny a dostupnosti

Kusový koberec My Babylon of Obsession 300 red - další zajímavé produkty

Kusový koberec My Babylon of Obsession 300 red - jak nakoupit nejvýhodnější?