Kusový koberec Eton červený kruh

Kusový koberec Eton červený kruh

Kusový koberec Eton červený kruh

Nejnižší cena za posledních 45 dní: 362 Kč

Ceny a dostupnost se mohou měnit i několikrát za den. Zkontrolujte si aktuální údaje přímo v e-shopech. Všechny dostupné barvy a velikosti naleznete přímo v e-shopech.

Kusový koberec Eton červený kruh - popis produktu

Koberec Kusový koberec Eton červený kruh:Jestli toužíte po novém koberci, který navodí v pokoji příjemnou atmosféru, dejte šanci koberci Vopi. Jedná se o kusový typ, který svým designem i tvarem ozdobí každý prostor. Kusový koberec se skvěle hodí pod stůl a doplní tak interiér. Jeho kulatý tvar vytvoří design celého prostoru. Zatímco jeho červená barva přináší vkusnou nadčasovost, použité materiály zase dlouhou životnost, díky čemuž bude zdobit váš prostor po dlouhá léta. K výrobě tohoto produktu posloužil kvalitní materiál, konkrétně polypropylen. Koberec Vopi má kvalitní zpracování, které se hodí pro vnitřní využití. Při výrobě byla použita tradiční tkaná technologie, která se postará o jeho dlouhou životnost. Při správném zacházení přežije i několik generací. Šířka koberce Vopi činí 120 cm, přičemž výška vlasu dosahuje 5 mm. Klíčové vlastnosti produktu Kusový koberec Eton červený kruh U kusového koberce máte předem dané přesné rozměry Kulatý koberec oživí každý prostor Koberci dominuje červená barva Výrobním materiálem koberce je polypropylen Je vhodný pro vnitřní položení Tkaný způsob výroby Šířka koberce Vopi je 120 cm Výška vlasu dosahuje 5 mm

Produkt Kusový koberec Eton červený kruh patří do skupiny produktů Kusové koberce od značky Vopi, naleznete ho u prodejce Alza.cz.

Kusový koberec Eton červený kruh - parametry produktu

KategorieKoberce, Kusové koberce
ZnačkaVopi
E-shopAlza.cz

Kusový koberec Eton červený kruh - historie ceny a dostupnosti

Kusový koberec Eton červený kruh - další zajímavé produkty

Kusový koberec Eton červený kruh - jak nakoupit nejvýhodnější?